KICKS Concealer Trio Cover & Correct Recension, Swatches, Bilder

KICKS Concealer Trio Cover & Correct

KICKS Concealer Trio Cover & Correct

4+

KICKS Concealer Trio Cover & Correct vann för någon månad sedan ELLE Beauty Awards i kategorin Årets Concealer. Det blev en liten reminder till mig för jag har glömt att berätta om att jag också faktiskt gillar den här. Jag blev förvånad att den täcker precis lika bra som MAC Pro Longwear Concealer, men med KICKS blir jag inte av med en massa produkt i onödan. Jag hade dock önskat att de båda gav lite mer täckning snabbare så man slipper bygga lager.

KICKS egna beskrivning

Kicks Concealer Trio har tagits fram för att dölja och lysa upp mörka ringar, minska skuggor och ge ett fantastiskt lyft till dina ögon. Den gula concealern används på röda områden för att täcka fläckar och blodkärl. Den orange-röda concealern täcker blå områden som mörka ringar under ögonen. Den beiga concealern lyser upp och fräschar till hudtonen. • Döljer röda partier, åldersfläckar och utslag • Innehåller jojobaolja som mjukar upp huden och motverkar torrhet • Anti-oxiderande, lugnande och utjämnande egenskaper • Formulerad för alla hudtyper.

KICKS Concealer är krämig och har en lätt textur. Den fungerar lika bra under ögonen på mig som på fläckar jag vill dölja. Den går att bygga upp utan att det blir för kakigt. Jag gillar också nyanserna, det är en riktigt trevlig kombination som fungerar för många ändamål. Jag har använt alla möjliga sorters färger bland concealers, både gröna och orangea men det är dessa beiga och rosa som passar mig bäst. Och på tal om min orangea concealer, har swatchat den en gång så funderar på att öppna en liten bloggloppis här och ge bort den och andra produkter. Vad sägs?!

Wysteriia & Skimmerskuggan har också recenserat KICKS Concealer!

Finns att köpa: KICKS, 139 SEK

Se swatches & bilder!

KICKS Concealer Trio Cover & CorrectConcealer Trio Cover & Correct

KICKS Concealer Trio Cover & CorrectConcealer Trio Cover & Correct

KICKS CONCEALERConcealer Trio Cover & Correct

KICKS CONCEALER TRIO COVER & CORRECT RECENSION, SWATCHES, BILDERConcealer Trio Cover & Correct

KICKS-Concealer-Trio-Cover-Correct002Concealer Trio Cover & Correct

Concealers KICKS Makeup Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

6 reaktioner till “KICKS Concealer Trio Cover & Correct Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.