KICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake & Summer Bonfire Recension, Swatches, Bilder

KICKS Lip Lacquer

KICKS Lip Lacquer

KICKS Lip Lacquer i Sweet Milkshake och Summer Bonfire är två bland 15 nyanser i skimmer och cremefinish.

Sweet Milkshake är en transparent rosa och ger inte mycket färg. Den är lagom glossig, men jag får applicera flera lager för att det överhuvudtaget ska ge någon slags rosa tint.

Summer Bonfire är har guldglitter och är en varm rosa med svag burgundyton. Det applicerar förvånansvärt transparent och kräver några lager för att få lite färg. Jag gillar dock Summer Bonfire bättre än Sweet Milkshake. Glitter är ganska fint och tillräckligt lagom för att inte bli för mycket till vardags för mig.

Lip Lacquer känns som KICKS stora miss, men inte för att glossen är dåliga utan för att de lovar en hållbarhet på 6 timmar och med intensiv färg och glans. Sweet Milkshake är i princip transparent och Summer Bonfire har lite mer färg men så jag vill påstå att det är ett intensivt skimmergloss. Jag hade räknat med att de påminde mer om e.l.f’s Glossy Gloss, men KICKS Lip Lacquer har en fotapplikator vilket gör att dem båda applicerar ganska tunt. Förhoppningsvis är någon av de mer färgstarka Lip Lacquers bättre.

Se swatches & bilder!

KICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer BonfireKICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer Bonfire

KICKS Lip Lacquer Sweet MilkshakeKICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake

KICKS Lip Lacquer Summer BonfireKICKS Lip Lacquer Summer Bonfire

KICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer BonfireKICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer Bonfire

KICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer Bonfire SwatchesKICKS Lip Lacquer Sweet Milkshake / Summer Bonfire Swatches

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.