KICKS Make Up Nyheter 2014

KICKS-makeupprodukter-2014-1

När KICKS förra året lanserade sitt eget makeupvarumärke – KICKS Make Up – blev det en omedelbar succé. Många produkter blev snabbt nya skönhetsfavoriter, vann etablerade priser och klättrade upp på topplistorna. KICKS Make Up är idag det mest sålda makeupvarumärket på kedjan. Nu fortsätter satsningen och sortimentet inom KICKS Make Up utökas!

Professionella produkter, utmärkt kvalitet och förmånliga priser i kombination med vetskapen om vad de nordiska kvinnorna vill ha – det var utgångspunkterna för skapandet av KICKS Make Up sortimentet och ett vinnande koncept. I dag säljs det fler produkter från KICKS Make Up än från något annat makeupvarumärke på KICKS.

– Vi visste att vi hade unika förutsättningar att utveckla ett professionellt sortiment, helt anpassat efter den nordiska skönhetskundens preferenser, men vi är ändå otroligt stolta att KICKS Make Up snabbt blev så väldigt omtyckt av våra kunder, säger Nanna Hedlund, marknadschef på KICKS.

Ett år efter succélanseringen är det nu dags för utökning av sortimentet. Det närapå fördubblas med ett hundratal nya produkter, både mer nischade och avancerade men också kompletterande basprodukter och naturligtvis säsongens it-färger. Efterfrågan har varit stor på till exempel ansikts- och ögonprimers, illuminators och en bra concealer, produkter som i vanliga fall kan vara svåra att hitta till ett bra pris utan att tumma på kvalitén. I den nya kollektionen hittar man bland annat ett brett primersortiment, vårdande BB-creme, en Sheer Cheek Stick för både kinder och läppar, fibermascara som ger ordentlig volym och ljusreflekterande concealer som täcker samtidigt som den ger lyster.

För att få fram de rätta produkterna analyserar produktutvecklarna hos KICKS noggrant alla segment såsom försäljning, produktrapporter och trender för att få reda på precis vad kunderna vill ha. De har även en nära dialog med experterna i butik som dagligen jobbar med KICKS egna produkter och känner konsumenternas behov bäst.

KICKS Make Up Nyheter 2014

Colour Twist (99 SEK)

Colour Twist är en skruvbar läppenna som är en blandning mellan läppglans och läppstift. Pennan ger intensiv färg samtidigt som den vårdar läpparna och ger glans och lyster.

Lip stain (99 SEK)

Lip Stain som ger mycket färg och glans. Håller färgen hela dagen samtidigt som det är mjukgörande och vårdande.

Matte lipstick (99 SEK)

Cremigt matt läppstift som appliceras lätt på läpparna. Ett rikt pigmenterat läppstift som sitter länge sitter på länge samtidigt som det har mjukgörande och skyddande egenskaper.

Hydrating primer (149 SEK)

En återfuktande primer med ursprung från schweiziskt källvatten. En härligt kylande formulering som fyller i fina linjer, minskar uppkomsten av porer samt återfuktar hela dagen och ger en fin bas till foundation.

Blur primer (149 SEK)

En blur primer som ger en fin bas och gör din hy jämn och perfekt inför applicering av foundation. Den suddar ut ojämnheter i huden och ger en jämnare hud med mindre synliga porer. Använd i hela ansiktet eller enbart på områden som behöver korrigeras.

Mattifying primer (149 SEK)

En klassisk silkeslen primer, fylld av vitaminer och antioxidanter som slätar ut huden, fyller i fina linjer och porer för en perfekt finish. Ofärgad, lätt formula som förlänger hållbarhet av foundation.

Cream Blusher (99 SEK)

Cremerouge som enkelt går att blanda till önskad nyans och ger naturlig täckning. Återfuktande och lätt formulering som ger ett resultat som är mjukt, friskt och håller länge.

Sheer Cheek Stick (119 SEK)

Cremerouge stick som framhäver dinakindben med färg och lyster. Den lätta återfuktande formulan appliceras naturligt och jämnt på huden. Praktisk skruvbar förpackning som är perfekt för touch-ups under dagen.

Baked Blusher (149 SEK)

Bakad Blusher som består av mineraler i en puderformula som ger hyn färg och lyster. Silkeslent puder som ger en återfuktad finish som naturligt framhäver kindbenen. Det går enkelt att bygga på färgen som ger ett jämnt och fint resultat som sitter länge.

Baked Bronzing powder (149 SEK)

Ett bakat solpuder i flera olika nyanser bakad i en, som ger huden en intensiv och strålande lyster. Kan användas i ansiktet, på halsen och dekolletaget för en naturlig frisk solkysst look.

Bronzing powder (129 SEK)

Ett lätt bronsfärgat puder med en avancerad formula som ger huden naturlig färg. Pudret lägger sig jämnt och huden blir behagligt återfuktad samtidigt som den ger en silkeslen yta och transparent bronsfärg. Använd året om, perfekt för att förbättra hudtonen eller förstärka en befintlig solbränna.

BB Cream (139 SEK)

En BB Cream som jämnar ut, täcker, skyddar och återfuktar på samma gång. Den minimerar imperfektioner, ger en lätt täckning och innehåller ljusreflekterande pigment som framhäver huden naturliga lyster. Gelig, skön formulering som ger vacker hy med en transparent finish.

CC Cream (139 SEK)

Vårdande CC cream som jämnar ut hudtonen och motverkar rodnar och uppkomsten av mörka fläckar. Den ger medeltäckning och en naturlig finish som verkar återfuktande och håller hela dagen, utan att täppa till porerna.

Radiant Concealer (129 SEK)

Ljusreflekterande concealer som täcker mörka ringar samtidigt som den ger lyster till ögonen. Cremig, lättarbetad formula som ger en mjuk och perfekt täckning.

Translucent loose powder (149 SEK)

Ett återfuktande transparent löspuder som enkelt fixerar makeupen och håller hela dagen. Minskar glans samtidigt som porer, linjer och ojämnheter minimeras. Finns i en universal färg som anpassar sig till alla hudtoner.

Finns att köpa: KICKS Online och i butik från vecka 21.

Se fler bilder!

KICKS-Eyebrow-Trio

KICKS-Fibre-Lash-Mascara

KICKS-Radiant-Concealer

KICKS-Hydrating-Primer-BB-Cream

KICKS-Sheer-Cheek-Stick

KICKS-Baked-Blusher

KICKS-Baked-Blusher001

KICKS-Baked-Bronzing-Powder

KICKS-Baked-Eye-Colour

KICKS-Baked-Eyeshadow

KICKS-Colour-Twist

KICKS Makeup Produktnyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.