KICKS Must Have Blusher Recension, Swatches, Bilder

KICKS Must Have Blusher

KICKS Must Have Blusher

KICKS Must Have Blusher (99SEK) är ett korallrosa rouge med ett svagt guldsken. Det har en torr konsistens som är svår att plocka upp med borste. Det känns inte särskilt pigmenterat och kräver flertal lager för att det ska synas på kinden.

KICKS beskriver sin nya blusher som ”lyxig, silkig puderrouge med lång hållbarhet som ger en naturlig fräsch lyster”. Den är tillverkad med transparenta pigment för att undvika att formulan blir kakig och tung. Den ska ge en naturlig fräsch lyster och vara enkel att blanda och bygga upp till önskad intensitet. Det stämmer bra, men det jag saknar är att det aldrig känns som den önskade intensiteten aldrig riktigt kan nås. Perfekt om man vanligtvis har lätt för att överapplicera rouge!

Must Have ser väldigt naturlig ut, men efter redan 2 timmar så ser jag ingen skillnad med eller utan. Jag förmodar att det fortfarande sitter där, men är väldigt väldigt naturligt på mig! Finishen är precis som KICKS nämner silkig (ej kakig) och det lilla skimret som finns är perfekt för att ge sken till huden. Den gör vad KICKS lovar, men jag saknar en längre hållbarhet och bättre pigmentering.

KICKS Blusher är fri från parfym och parabener. Rouget gick itu på ena sidan i paletten när jag swatchade, men i övrigt är förpackningen stadig plast och ingen risk att den öppnas av sig själv.

Finns att köpa: KICKS, 99SEK

Se swatches & bilder!

KICKS Must Have BlusherKICKS Must Have Blusher

KICKS Must Have BlusherKICKS Must Have Blusher

KICKS Must Have BlusherKICKS Must Have Blusher (mer än 10 lager applicerade)

KICKS Must Have BlusherKICKS Must Have Blusher

KICKS Makeup Rouge Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “KICKS Must Have Blusher Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.