Kicks Nail Polish Metro Grey Recension, Swatches, Bilder

Kicks Nail Polish Metro Grey

Kicks Nail Polish Metro Grey

betyg 4-

Metro Grey (39 kronor)är en klar, ljus grå nyans med cremekonsistens och har ett svagt skimmer. Den torkar till en blank finish. Skimret syns svagt i flaskan och är i princip osynligt på naglarna, men i jämförelse med ett renodlat cremelack utan skimmer, ser man en större skillnad. Första appliceringen är väldigt ojämn så det behövs absolut två lager för att få det opakt men tre för att få en mer intensitet i färgen. Borsten är smal och tunn men enkel att applicera med, speciellt tunna lager.
Metro Grey höll helt (110%) felfritt en dag på mig, efter det så började jag se tippen någon millimeter, men det höll sig sedan så i 5 dagar innan ena nageln började skava helt. För att vara ett grått cremelack hade det kunnat vara lite mer täckande.

Finns att köpa: Kicks.se

Se swatches!

Kicks Nail Polish Metro GreyKicks Nail Polish Metro Grey

Kicks Nail Polish Metro GreyKicks Nail Polish Metro Grey

Metro Grey 1 lagerMetro Grey 1 lager (Neutralt ljus)

Metro Grey 3 lagerMetro Grey 3 lager (Blixt)

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

3 reaktioner till “Kicks Nail Polish Metro Grey Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.