KICKS Pink Punch Hand Cream Recension

KICKS Pink Punch Hand Cream

KICKS Pink Punch Hand Cream

KICKS Pink Punch Hand Cream (75ml) är en av de 4 dofterna bland KICKS nya handkrämer. De tre andra är Clean Laundry, Lemon Curd och Vanilla Coconut. Pink Punch-produkterna kommer i rosa förpackningar och för varje produkt som säljs skänks 5 kronor oavkortat till Rosa Bandet genom bröstcancerföreningarnas riksorganisation, BRO. Det gäller inte bara i oktober utan året runt!
Jag gillar den här handkrämen faktiskt. Den är inte den bästa jag provat men går inte relativt snabbt i huden och doftar supergott. Jag får alltid lite handeksem så fort det blir höst/vinter, men det har inte förvärrats eller så när jag använt denna handkräm.

KICKS produktbeskrivning

En fuktighetsgivande och mjukgörande handcreme med sheasmör och vegetabiliska oljor. Absorberas fort av huden utan att kännas kladdig. Skyddar huden mot yttre påfrestningar såsom vatten och kyla. Pink Punch doftar som en härlig cocktail av frukter och bär som känns svår att motstå.

Finns att köpa: KICKS, 49SEK. Vid köp av valfria KICKS-produkter för minst 200 kr så får du en fin gåva. Gåvan innehåller: Clean Laundry Shower & Bath 50 ml, Pink Punch Body Lotion 50 ml och Lemon Curd Hand Cream 50 ml. Värde 100 kr. Gäller t.o.m 13 november 2012 eller så länge lagret räcker.

Se mer bilder & ingredienser!

KICKS Pink Punch Hand Cream IngredienserKICKS Pink Punch Hand Cream

KICKS Pink Punch Hand CreamKICKS Pink Punch Hand Cream

Handkrämer KICKS Makeup Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “KICKS Pink Punch Hand Cream Recension”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.