Kjær Weis Luxury Organic Makeup Refillable Compact System

Kjær Weis Luxury Organic Makeup Refillable Compact SystemKjær Weis Lip Tint

Kjær Weis nu i Sverige

Kjær Weis Luxury Organic Makeup Refillable Compact System är ett lyxigt ekologiskt smink med refillsystem. Produkterna har äntligen landat på den svenska marknaden och går att köpa hos Swedish Beauty Factory.

Kjaer Weis är ett nytänkande, naturligt sminkmärke skapat av danskfödda, numera New York baserade make up artisten Kirsten Kjær Weis. Första gången du handlar Kjaer Weis ekologiskt smink köper du det vackra metalletuiet som sminket förvaras i, när det sedan är dags att byta kan du handla en refill som du enkelt byter ut. Vi älskar detta helhetstänk kring miljön och de vackra etuierna är som smycken i sig! Serien består av lip tint, rouge och ögonskuggor i naturliga nyanser. Produkterna är lätta att arbeta med och håller bra på huden.

Finns att köpa: Swedish Beauty Factory

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.