Lidl’s Cien Ultra Shiny Lipgloss

Cien Ultra Shiny Lipgloss Melon Punch
Cien Ultra Shiny Lipgloss Melon Punch

Cien Ultra Shiny Lipgloss

Ultra Shiny Lipgloss från Lidl (12,5 ml / 14,90 SEK) är limited edition sommaren 2019. Melon Punch (rosa) och Peach Sorbet (korallröd) är två nyanser av fyra som släpptes. Övriga är Coconut Kiss (ljus vit) och Sweet Dreams (beige). Jag är osäker på om liknande produkt finns i deras ordinarie sortiment.
Sommarkollektionen finns för övrigt fortfarande kvar i de butiker jag kikat in hos, så chansen är nog stor att de finns kvar även hos dig.
Precis som de heter är Ultra Shiny Lipgloss glossigt och skinande, inte så mycket pigment dock och man kan inte se någon skillnad alls i princip när det är applicerat. Men den lilla skillnaden är doft och smak. Melon Punch har en god och geniun melonsmak och doft, medan och Peach Sorbet har en starkare doft och är en mer fruktig än sötsliskig persikosmak/doft.
Båda glossen känns återfuktade och mjukgörande. Jag kan absolut tänka mig att kika efter nya färger, de är helt klart prisvärda. Men är du ute efter färgat läppglans så har Lidl andra alternativ.

Kategorier
Läppglans Cien

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.