L’Oréal Casting Sunkiss Jelly Recension

L'Oréal Casting Sunkiss Jelly

L’Oréal Casting Sunkiss Jelly Recension

L’Oréal Casting Sunkiss Jelly är en hårblekningsprodukt för ofärgat hår. Den finns för ljusblonda och mörkblonda nyanser.
Jag har tidigare använt Schwarzkopf Poly Color Tonings-shampoo (fler år sedan nu) men vet att jag aldrig var supernöjd med den. Resultatet var med andra ord inte gradvis helt enkelt. Men med Sunkiss Jelly kan jag styra lite mer hur effekten blir.

Sunkiss Jelly innehåller väteperoxid och bleker gradvis håret utan att det blir för mycket på en gång. Känns lite som St Tropez Gradual Tan fast tvärtom och för håret 😉 Gelén ska inte tvättas ur, så när jag använde den lät jag den sitta i flera timmar innan tvätt. Men det var för jag öste på rejält vid andra testblekningen, så håret blev som en gelémassa.

Jag applicerade den lite måfå och fungerar både på tvättat och torrt hår. Min nyans gick från mörkblond till en mer kolafärgad blond nyans. Jag har använt lite mer än halva Sunkiss Jelly. Första gången applicerade jag gelén utan handskar — det rekommenderas inte! Det var dock ingen superklingande klordoft på händerna, den försvann efter en dag, men lagom irriterande.

Jag gillar Sunkiss Jelly riktigt mycket! Perfekt även för att hantera den annalkande utväxten på ett smidigt sätt. Men kom ihåg, produkten är anpassad för hår som inte tidigare färgats eller tonats. På bilden nedan finns fyra färgprover på hur blekningen sker gradvis och jag är nu någonstans mellan den andra och tredje graden av nyanser.

Finns att köpa: KICKS, 119 SEK

Se fler bilder!

LOreal-Sunkiss-Jelly004

LOreal-Sunkiss-Jelly001

LOreal-Sunkiss-Jelly002

LOreal-Sunkiss-Jelly005

LOreal-Sunkiss-Jelly003

LOreal-Sunkiss-Jelly006

Hår L’Oréal Paris

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “L’Oréal Casting Sunkiss Jelly Recension”

  1. Tror du inte att det fungerar alls på lite mellanbrunt hår? Tyvärr är mitt hår tonat innan (inte färgat). Är det värt ett försök? 🙂

    1. Det tror jag säkert, men de gånger jag tidigare blektonat håret, på redan färgat/tonat hår, blev resultatet mer gulaktigt! Så mitt tips är att prova lite först och se hur det blir. Det är därför denna produkten är så bra, man slipper blanda olika medel osv, det är bara att ta lite ur tuben och testa i underhåret!

  2. hejsan, jag har nyligen färgat mitt hår ( en månad sen) och är inte allas nöjd… har fått en aldeles för kall nyans på det blonda och vill ha den som sagt lite mer ”solkysst´´.
    men denna prudokten fungerar ju inte på färgat hår som sagt…
    har du några tips på vad man kan använda på färgat hår? har letat och kollat runt lite men har inte hittat några bra alternativ // kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.