L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular

2550

L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular

L’Oréal Professionnel har utökat med en serie kallad Absolut Repair Cellular mot mycket skadat hår. Så även om man bara har torrt eller lite skadat hår borde denna serie passa ypperligt även där.

Jag har i princip alltid slitna toppar pga av tidigare blekningar och toningar. Därför behövs det en hel del balsam, men ändå blir håret lite strävt och torrt efter tvätt. Efter att ha läst en eller två korta uttalanden om denna nya Cellular-serie slog jag slag i saken och köpte hem deras Cleansing Balm och Conditioner.

Hittills har jag provat balsamet två gånger och det mjukar upp håret direkt vid applicering. Cleansing Balm har jag testat en gång och är hittills nöjd, men svårt att säga och ge en ärlig bild av det i nuläget.

 • Cleansing Balm: Hjälper till att reda ut skadat hår och ge en fylligare känsla.
 • Shampoo: Berikad med mjöksyra (Lactic Acid) lämnar detta shampoo med en känsla av starkare, mjukare och smidigare hår.
 • Conditioner: Livar upp och reder omedelbart ut ett intrasslat hår på djupet.
 • Masque: Reparerar håret och återställer mjukhet och glans. Håret blir starkare och lättare att hantera.
 • Repairing Spray: Skyddande spray som jämnar ut och skyddar håret under en hel dag.
 • Treatment Serum: Första hjälpen mot kluvna hårtoppar. Jämnar ut och förenar hårstrån.
 • Thermo Cell Repair Leave-In: Värmereparerande mjölk som reparerar hårfibern varaktigt, beskyddar håret och gör det lättare att föna.

Finns att köpa: Lyko.se & Bangerhead// <![CDATA[
var uri = ’http://impse.tradedoubler.com/imp?type(inv)g(18337650)a(1933936)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’www.schiebeauty’);
// ]]>

Se mer!

2

L’Oréal Professionnel Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular”

 1. Är mycket nöjd med denna serie! Har själv halvlångt ljusfärgat hår med en gammal blekning ute i topparna. Eftersom att jag tvättar håret ofta använder jag Schampot + Masque då jag tycker att balsam inte räcker till som återfuktare. Tvättar man håret mer sällan och det inte är så slitet så räcker det nog med balsam. Själv avslutar jag med en ”leave in” produkt t.ex. Maroccan oil på topparna.

  Gillar skarpt!

  1. Har också halvlångt mörkblond med gamla toningar i och annat i topparna! Använder detta Cleansing Balm-schampot och balsamet. Ska klicka hem fler produkter snart, tycker de är grymt bra med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.