L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular

L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular

L’Oréal Professionnel har utökat med en serie kallad Absolut Repair Cellular mot mycket skadat hår. Så även om man bara har torrt eller lite skadat hår borde denna serie passa ypperligt även där.

Jag har i princip alltid slitna toppar pga av tidigare blekningar och toningar. Därför behövs det en hel del balsam, men ändå blir håret lite strävt och torrt efter tvätt. Efter att ha läst en eller två korta uttalanden om denna nya Cellular-serie slog jag slag i saken och köpte hem deras Cleansing Balm och Conditioner.

Hittills har jag provat balsamet två gånger och det mjukar upp håret direkt vid applicering. Cleansing Balm har jag testat en gång och är hittills nöjd, men svårt att säga och ge en ärlig bild av det i nuläget. Lisen på Chic gillar’t iallafall och jag väntar nyfiket på vad LipGlossBitch har att säga om serien.

  • Cleansing Balm: Hjälper till att reda ut skadat hår och ge en fylligare känsla.
  • Shampoo: Berikad med mjöksyra (Lactic Acid) lämnar detta shampoo med en känsla av starkare, mjukare och smidigare hår.
  • Conditioner: Livar upp och reder omedelbart ut ett intrasslat hår på djupet.
  • Masque: Reparerar håret och återställer mjukhet och glans. Håret blir starkare och lättare att hantera.
  • Repairing Spray: Skyddande spray som jämnar ut och skyddar håret under en hel dag.
  • Treatment Serum: Första hjälpen mot kluvna hårtoppar. Jämnar ut och förenar hårstrån.
  • Thermo Cell Repair Leave-In: Värmereparerande mjölk som reparerar hårfibern varaktigt, beskyddar håret och gör det lättare att föna.

Finns att köpa: Lyko.se & Bangerhead// <![CDATA[
var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(inv)g(18337650)a(1933936)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Se mer!

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

4 svar på ”L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular”

Är mycket nöjd med denna serie! Har själv halvlångt ljusfärgat hår med en gammal blekning ute i topparna. Eftersom att jag tvättar håret ofta använder jag Schampot + Masque då jag tycker att balsam inte räcker till som återfuktare. Tvättar man håret mer sällan och det inte är så slitet så räcker det nog med balsam. Själv avslutar jag med en “leave in” produkt t.ex. Maroccan oil på topparna.

Gillar skarpt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.