L’Oréal Tropical Tutu S4 Color Riche Quad Recension, Swatches, Bilder

L'Oréal Tropical Tutu

L’Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad

3+

L’Oréal Tropical Tutu S4 har ju några månader på nacken nu och släpptes i slutet av 2012. Jag fick aldrig någon riktig tid att testa de mest färgglada paletterna. Startade med de neutrala och sedan tappade jag fokus helt enkelt att göra inlägg om dem! Men nu till sommaren blir jag mer pepp på att testa dessa igen. Så jag startade med en av de roligare kulörerna, Tropical Tutu som har en mörk turkosblå skimmer, en härlig skimrande korall, en äppelgrön och en kritvit highlighter.

Den vita har tyvärr ingen vidare pigmentering alls och jag finner ingen bra användning för den. Den kan bli lite fin ovanpå korallnyansen för extra skimmer. Men någon mer användning känns inte aktuell. Den koralliga och gröna har bäst pigment och poppar verkligen. De två tillsammans är sommar året runtDen turkosa är relativt svag gentemot liknande skuggor, men nyansen är läcker.

Som helhet är det en okej palett, tyvärr bara två av fyra nyanser som jag tycker har en någorlunda bra pigmentering. De är alla lagom mjuka, lite pudriga och lämnar något nedfall. Men nedfallet och skimret är trots allt lätt att få bort. Jag gillar verkligen dessa färger, men jag kommer inte att använda dem allihop tillsammans igen. Korallen kommer jag nog köra i botten ganska snart dock =)

PS Jag har väldigt känsliga ögonvrår blir ofta röd i yttre och tåras snabbt vid den inre ögonvrån. Det spelar egentligen ingen roll vad för slags skuggor jag använder, men glittriga och skimriga brukar vara värre. Det svider i dubbel bemärkning! Jag kan dock använda alla Color Riche Quads utan större problem, men jag försöker undvika vrårna och endast hålla mig till ögonlocket och creasen.

Finns att köpa: KICKS, 139 SEK

Se mer bilder & swatches!

L'Oréal Tropical TutuL’Oréal Tropical Tutu

L'Oreal S4 Tropical Tutu Color Riche QuadL’Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad

L'Oreal S4 Tropical Tutu Color Riche QuadL’Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad

L'Oreal S4 Tropical Tutu Color Riche QuadL’Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad

L'Oreal S4 Tropical Tutu Color Riche QuadL’Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad

L'Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad SwatchesSwatched with no primer — several layers of the white one 🙁

L'Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad SwatchesSwatched with mist

L'Oréal S4 Tropical Tutu Color Riche Quad
My Tropical Tutu-look! The turquoise you see are actually not so much from this palette though! L’Oreal Azure Blue Color Riche Le Khol, e.l.f. Teal tease Cream Eyeliner & mineral eyeshadow primer, Maybelline Master Shape Brow Pencil, Dior Diorshow iconic Mascara.

L’Oréal Paris Ögonskuggor Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.