Lush Solskyddsprodukter

Lush Solskyddsprodukter

Lushs nya serie av solskyddsprodukter är något utöver det vanliga. Med 30 års erfarenhet när det kommer till att använda naturliga ingredienser för att vårda huden, kan denna nya serie gå i bräschen vad gäller användandet av solskydd I hudvårdsprodukter. Genom att blanda säkra syntetiska solskydd med välgörande naturliga ingredienser, kommer produkterna inte bara göra nytta på huden utan också skydda dig från solen.

Som alltid från Lush är allting helt fritt djurtester, vegetariskt och fullt av näring för huden. Denna nya serie är inte bara full av naturliga ingredienser utan också säkra syntetiska solskydd som tillsammans ger dig ett bredspektrum skydd mot UVA, UVB och UVAPF-strålar.

Solskydd är ett måste om du vill skydda din hud samtidigt som du är ute i solen. Allas hud är olika och ljusare hud är mer känslig för solljus. För att vara säker och ordentligt skyddad, hitta rätt produkt för dig och smörj in dig ordentligt. Läs mer på www.lush.se

Lush Solskyddsprodukter

Sesame Suntan Lotion (139 sek /per 100g, 265 sek /per 250g)

SPF 10 Låg. Sola säkert.
En lätt och storslagen lotion med färska ingredienser som kommer att skydda din hud från solen, samtidigt som den hålls mjuk och återfuktad. Vi har haft i sesamolja och en infusion av valnötslöv för att hjälpa till att öka hudens melaninproduktion – dess naturliga reaktion på solens strålar – vilket innebär att den faktiskt kommer att hjälpa dig att få färg! Tre bredspektrum solskyddsfaktorer håller huden skyddad (och ljuvligt doftande), medan rättvisemärkt ekologisk colombianskt kakaosmör och extrakt av aloe lugnar och ger huden näring. Innan LUSH startades, skapade Mark Constantine denna produkt för The Body Shop. Den har nu omformulerats till en ny version.

Lifesaver Sunscreen Cream (265 sek /per 50g 439 sek /per 100g)

SPF 30 Hög.
Som en oas för huden … en uppfriskande, återställande och mjukgörande lotion med fantastiska ingredienser och snälla solskydd. Gjord med kalaminpulver, en sorts lera, som naturligt skyddar huden från UV-strålning och tre bredspektrum solskydd för ett effektivt skydd i solen. Den innehåller också lugnande ingredienser som avokado och nyponolja som återställer hudens kvalitet; medans mint och eukalyptusinfusion frisker upp och svalkar. För en extra dos fukt har vi haft i shea, murumuru och kakaosmör för att hålla huden mjuk och säker från solen. Kom ihåg att återapplicera varannan timme om du vill behålla optimalt skydd, denna fylliga lotion känns otroligt svalkande och är näringsrik på huden; en riktig räddare i nöden! Gör så här: Ta en lagom mängd och smörj ut i ett jämnt lager över huden, och se till att du täcker hela huden för att hålla dig säker i solen. Kommer snart.

The Sunblock solid solskyddstvätt (159 sek /per 100g)

SPF 30 Hög. Duscha dig säker från solen!
En solid solskyddsprodukt att använda i duschen, med lugnande kalaminpulver, som är naturligt rikt på zinkoxid. Zinkoxid används som ett bredspektrum naturligt solskydd. Detta, tillsammans med syntetiskt solskydd, ger ett högt skydd mot UV-strålning. Sunblock innehåller också sesamolja som hjälper dig boosta effektiviteten i solskydden och ge näring till huden; blå kamomillolja bidrar till kakans lindrande egenskaper; medans ros absolut lugnar och återställer och ger huden en mild blommig doft. Också med i mixen har vi kakaosmör som gör att kakan enkelt kan glida över huden. När smöret smälter kommer solskyddet ut på huden. Gör så här: En tredjedel av denna räcker till att skydda hela kroppen, bara stryk kakan över fuktig hud i badet eller duschen, skölj av och klappa dig försiktigt torr med en handduk.

Million Dollar Moisturiser (575 sek /per 45g)

SPF 30 Hög. Högklassig ansiktskräm med solskydd.
Känn dig och se ut som en miljon dollar med denna bioniska ansiktskräm. Dess upplyftande doft, solskydd och diskreta pigment ger dig en hälsosam, naturlig lyster. Vi har inte snålat på något när vi gjort denna kräm. Sesamolja hjälper till att reflektera bort solstrålar, medan syntetiska solskydd ger SP och UVPF. För att balansera och återställa huden har vi också i nattljusolja; sheasmör och mjukgörande jojobaolja; honung och lavendelolja för att hålla huden mjuk och len samt en lindrande och återfuktande mjölk gjord av malda mandlar, sesamfrö och havre. Vi har till och med haft i en gnutta av Ung Igen (vår highlighter), som innehåller ‘magic orange’ pigment, som fungerar reflekterande på huden, för att ge dig en diskret, hälsosam lyster.

Powdered Sunshine (Kommer snart)

SPF 15. Snällt skydd.
Ett lätt puder med solskydd, kakaosmör och kalamin för att hålla huden mjuk och skyddad från solen. Ett lost puder som skyddar huden från solens farliga UV-strålar. Gjord av kalaminpulver, som naturligt skyddar huden från solens UV-strålar och mjukgörand emajsmjöl och sesamolja. Med olibanumolja (också känt som frankincense), citron, lime och patchouliolja som ger en mild doft. Powdered Sunshine är lätt att bära med och en utmärkt produkt att toppa upp solskyddet med under dagen eftersom att den är lättapplicerad och inte kladdar. Gör så här: Skaka ut lite i din handflata och stryk på över torr hud, se till att det täcker jämnt. För optimalt skydd bör du återapplicera varannan timme.

Finns att köpa: Lush

Se fler bilder!

Lush-Lifesaver-Sunscreen-CreamLifesaver Sunscreen Cream

Lush-Million-Dollar-MoisturiserMillion Dollar Moisturizer

Lush-Powdered-SunshinePowdered Sunshine

Lush-Sesame-Suntan-LotionSesame Suntan Lotion

Lush-The-Sunblock-solid-solskyddstvattThe Sunblock Solid Solskyddstvätt

Lush

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.