M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut är ett svenskt hudvårdssmärke av forna modellen & akupunktören Mette Picaut. Under Acadermiamässan förra året fick jag inte bara träffa henne utan även ta del av en hel massa fina produkter som Ellen ordnat så fint! Vi bloggare fick också varsin valfri fullsize produkt ur sortimentet och jag kan säga att det var svårt, men valet föll på Nourishing Cleanser (som ni kanske sett nyligen tog slut för mig).

Om jag hade tålamodet skulle jag enbart hålla mig till ett enda märke kring mina hudvårdsrutiner, men så är tyvärr inte fallet. Jag vill prova massor av krämer från olika håll, men jag vill tro att M Picaut gör dunder för huden om produkterna används under en längre tid. Speciellt då de inte är proppade med silikoner, sulfater, mineraloljor, färgämnen och andra konstgjorda ingredienser. Produkterna tillverkas även i Sverige.

Min favorit är Exfoliating Peel Mask som mjukt vaskar fram nya fräscha hudceller och när den får verka ca 10 minuter blir huden riktigt len och mjuk. Jag har inte fått tummen ur och ta en bild på hur peelingmasken ser ut, men kornen är lagom små, skonsamma och den liknar Skin Perfect Moisturizer.

Har du provat något från M Picaut? Lämna en kommentar!

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här!

M-Picaut-Skin-Perfect-MoisturizerM Picaut Skin Perfect Moisturizer

Se Nourishing Cleanser ingredienser!

M-Picaut-Nourishing-Cleanser-IngredientsM Picaut Nourishing Cleanser Ingredienser

Ansiktsrengöring M Picaut

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “M Picaut Swedish Skincare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.