MAC Glamour Daze, Fabulousness & Guilty Passions Collections

MAC Glamour DazeMAC Glamour Daze Collection

MAC Glamour Daze, Fabulousness & Guilty Passions

MAC Glamour Daze, Fabulousness & Guilty Passions finns nu att klicka hem hos KICKS. Passa på innan godbitarna tar slut, då de har för vana att göra det!

All information från KICKS kommer här.

 • Glamour Daze
  Fira en glamorös jul. Från söt till sexig, från läppar till naglar. Varje vinkel, varje liten detalj ska vara perfekt. En oförglömlig look kommer fram i ett blekt rosa moln kantat av ett rökgrått skimmer för den perfekta finishen. Limited edition.
 • Fabulousness For All Glamour
  Urläckert. De chica askarna med satinlock, en svart rosettformad detalj och spegel har ett modernt och ultralyxigt utseende. Med färger från All For Glamour Touch Up Kits i tre färgpaletter och All For Glamour Face Kit/Gorgeous Bronze.
 • Fabulousness Holiday Eye Kits
  Elegant och stilfull inifrån och ut. Elegant ögonskugga med en palett av fem perfekt matchade färger. Ask med satinlock spegel på insidan och svart, rosettformad detalj.
 • Fabulousness Primped Out
  Bli chic till jul Vart du än vänder dig hittar du fantastiska färger, fester, människor och gåvor. Och nu finns det dessutom en kollektion av stilfulla leopardmönstrade M∙A∙C Holiday-väskor och glamorösa kit.
 • Guilty Passions
  Ge dig hän åt syndiga njutningar, från champagne och en glittrande partyklänning till ögon som skimrar och läppar som glänser. M∙A∙C:s frestande nyanser för ögon och läppar i runda och fint mönstrade askar med en söt rosett på locket – alla med nyanser som är helt enkelt oemotståndliga.

Finns att köpa: KICKS

Kollektioner 2012 MAC Cosmetics

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “MAC Glamour Daze, Fabulousness & Guilty Passions Collections”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.