Make Up Store Aqua Cooling Powder Recension, Swatches, Bilder

Make Up Store Aqua Cooling Powder

Make Up Store Aqua Cooling Powder

Aqua Cooling Powder (10g, 255SEK) innehåller koncentrerat glaciärvatten och ger en svalkande känsla. Det är ett puder som sveps över ansiktet före eller efter applicering av makeup.

Aqua Cooling Powder ger först en känsla av att jag sprayar en mist över ansiktet. Den är svalkande och lämnar ansiktet åt det strävare hållet. Typ ”suedefinish”. Känns ungefär som när jag applicerat bareMinerals Matte Foundation. Den svalkande känslan sitter i runt 2-3 minuter.

Pudret fungerar både som primer och som fixeringspuder. Som primer så känns den verkligen som att foundationen fastnar på huden. Ingen risk att foundationen blir ojämn eller försvinner i första taget.

Applicerar jag Aqua Cooling Powder efter foundation och annan makeup gör den huden mattare, men utan att det ser för matt ut. Jag kan inte påstå att den ger någon strålande lyster till min hud, men huden och makeupen känns stabilare. Ett riktigt bra puder de gånger jag verkligen få makeup att sitta bra och hålla länge.

Pudret är så finkornigt, det smälter in i huden på millisekunder. Ett perfekt puder att fixera concealer under ögonen, då det varken syns eller blir kakigt. Jag har applicerat pudret med borsten som kommer med, men även med en beautyblender — båda fungerar lika bra. Aqua Cooling Powder håller inte min blanka hy matt en hel dag, men däremot runt 5 timmar kan jag räkna med utan problem.

Omdöme

Vill du veta mer om hur jag betygssätter produkter, läs gärna mer om betygssystemet här.

Produkt & Kvalitet9/10
Applicering4/5
Hållbarhet4.5/5
Värde4/5
Förpackning4/5
Det är inte så drygt, så jag undviker att använda det varje dag. Absolut ett måste då jag vill ha en längre hållbarhet av makeup och perfekt att fixera flytande concealer under ögonen då det varken syns eller kakar sig!

betyg 5

Finns att köpa: MAKE UP STORE (255SEK), KICKS

Se mer bilder & swatches!

Aqua Cooling Powder Make Up Store

Aqua Cooling Powder

Aqua Cooling Powder

Aqua Cooling Powder Make Up Store

Aqua Cooling Powder Make Up Store

Aqua Cooling Powder Make Up Store

makeupstore aqua cooling powder002

Aqua Cooling Powder Make Up Store

Make Up Store Puder Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.