Make Up Store Brush Cleaning Soap Recension

Make Up Store Brush Cleaning SoapMake Up Store Brush Cleaning Soap

Make Up Store Brush Cleaning Soap

A cleansing soap especially developed for a gentle cleansing of your makeup brushes. The soap contains ingredients with cleansing and disinfecting properties. Sustains the quality of the hair and do not dehydrate. Soak the brush in water and work up a lather. Rinse in lukewarm water and let the brush dry flat.

Make Up Store Brush Cleaning Soap (120g) är en fast tvål att använda för rengöring av borstar. Den är ganska stor med sina 120g och doftar lite typiskt tvål, tänk CLEAN-parfymer. Det här exemplaret fick jag på bloggträffen i November 2011 och det är fortfarande halva tvålen kvar. Den tar effektivt bort all produkt på borstar med krämprodukter, läppstift och foundations. Det som exempelvis mitt babyschampo inte riktigt gör alla gånger.

Make Up Store Brush Cleaning Soap känns bäst lämpad för borstar som är riktigt svåra att få ur produkt från. För borstar endast med puder är den överflödig, så då använder jag hellre en skonsammare tvål. Och den gör inget jobb som en vanlig fast tvål också kan göra. Använder man dessutom balsam så tror jag inte att borstarna slits mer av en vanlig tvål. Därför kommer jag inte att köpa den här, även om den fungerar fint.

Finns att köpa: KICKS, 130 SEK

Se info & ingredienser!

Make Up Store Brush Cleaning SoapMake Up Store Brush Cleaning Soap

Make Up Store Borstrengöring

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.