Make Up Store Crimson Lipstick Recension, Swatches, Bilder

Makeupstore Crimson LipstickMake Up Store Crimson Lipstick

Make Up Store Crimson Lipstick

Make Up Store Crimson Lipstick (170SEK) är ett matt rött läppstift med en orange underton. Den matta finishen är inte supermatt, utan har ett sken. Det känns återfuktande och krämigt, men sitter riktigt bra. Mycket pigmentrikt såsom alla matta läppstift. Just att Crimson inte är en kall röd utan drar åt orange gör det till min favorit just nu. Jag kan dricka utan att det försvinner och avtrycket på glaset är mycket lite.
Crimson är inte är det mattaste av de matta. Jag skulle nog hellre placera det bland semi-matta läppstift. Det glider på lätt vid applicering och är inte strävt, så de återfuktande egenskaperna läppstiftet gör det till en mer semi-matt finish enligt mig. Det här kan jag använda i flera timmar (5timmar och mer) om jag inte äter osv och beroende på hur jag applicerar det.

Omdöme

Vill du veta mer om hur jag betygssätter produkter, läs gärna mer om betygssystemet här.

Produkt & Kvalitet9.5/10
Applicering4/5
Hållbarhet5/5
Värde4.5/5
Förpackning5/5
Crimson är det perfekta röda läppstiftet med en orange tint. Det har en matt finish, men med återfuktande egenskaper, vilket gör att det inte ser supermatt ut.

betyg 5

Finns att köpa: Lanseras i oktober hos MAKE UP STORE (170SEK)

Se mer bilder & swatches!

Makeupstore Crimson LipstickMake Up Store Crimson


Make Up Store Crimson SwatchMake Up Store Crimson

Make Up Store Crimson SwatchMake Up Store Crimson

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

1 svar på ”Make Up Store Crimson Lipstick Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.