Make Up Store lanserar Aqua Cooling Powder

Make Up Store lanserar Aqua Cooling Powder

Make Up Store lanserar Aqua Cooling Powder

Make Up Store lanserar Aqua Cooling Powder — höstens nya fuktinnovation
Nu lanserar Make Up Store framtidens makeup-produkt – Aqua Cooling Powder. Aqua Cooling Powder har en silkeslen formula i puderform framställt av glaciärvatten som smälter in i huden vilket ger en omedelbar svalkande effekt. Mikropigmenten ger en strålande hud utan den ”kakeffekt” som många puder annars kan ha.

Aqua Cooling Powder är den ultimata makeupbasen för en fräsch och naturlig hy med strålande lyster. Det lätta, finkorniga pudret sveps över ansikte och dekolletage innan makeup appliceras. Pudret gör att glansiga partier snabbt blir matta och att huden får en härligt sval och sammetslen känsla. Aqua Cooling Powder går även att använda ovanpå makeup. Den höga koncentrationen av glaciärvatten innehåller mineraler som hjälper till att bevara huden återfuktad. Produkten passar alla hudtyper.

Aqua Cooling Powder är ett unikt nytillskott i Make Up Stores hudvårdssortiment. Vi har länge sett behovet av en produkt som både kan återfukta huden och samtidigt matta ner glansiga partier i ansiktet som komplement till en makeup, säger Mika Liias, vd och grundare Make Up Store.

Till Aqua Cooling powder medföljer en särskild borste som med fördel används när produkten ska appliceras. Det går även bra att applicera Aqua Cooling Powder med någon av pudersvamparna i Make Up Stores sortiment.

Recension kommer upp inom kort!

Finns att köpa: Aqua Cooling Powder finns i butik (Makeupstore, Åhléns) från v. 38 2012. Rek. pris: 255 kr (10g).

Make Up Store Produktnyheter Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.