Make Up Store Love Gloss Lips Recension, Swatches, Bilder

Make Up Store Gloss Lips LoveMake Up Store Love Gloss Lips

Make Up Store Love Gloss Lips

betyg 3+

Make Up Store Love Gloss Lips är ett superglansigt rött gloss med svagt guldskimmer. Tillsammans med nagellacket Renée ingår de i Make Up Stores minikollektion Red Passion som släpps nu i februari. Love ser lite orange ut i vissa ljus, men mer korallröd på läpparna. Intensiv, men blygsammare med ett tunnare lager. Trots tunnare lager så känns det dock inte så trevligt att bära. Smaken är inte heller en hit hos mig. Den är onödigt parfymerad och jag känner av den mer och mer ju längre jag bär glosset.

Gloss Lips är gjorda för att bäras på egen hand eller ovanpå läppstift. De ska också vara lätta att ha med i farten, men jag tycker inte de är speciellt anpassade för det. Konsistensen är tjockare än andra gloss. På så vis skulle jag föredra om det kom i en annan förpackning, med en fot-eller borstapplikator.

Love ser dock väldigt snyggt ut på, glammigt och iögonfallande. Det håller lystern längre än andra tubgloss, men färgen avtar efter ett par timmar.

Bäst användning för Love får jag genom att dutta lite ovanpå matt läppstift. Då slipper jag även lite av den värsta smaken. Men jag tycker inte det är värt sina 145SEK och det beror till störst del på smaken. Trots allt så blev konsistensen lite bättre när jag lät Love ligga under en varm lampa ett tag. Mindre klibbig att applicera, men känslan på läpparna är dock densamma.

Finns att köpa: Make Up Store, 145SEK

Se mer bilder & swatches!

Make Up Store Red PassionNailpolishMake Up Store Red Passion Collection

Make Up Store Gloss Lips LoveLove Gloss Lips
Make Up Store Love Gloss Lips Recension, Swatches, BilderLove Gloss LipsLove Gloss LipsLove Gloss Lips

Love Gloss LipsLove Gloss Lips

Läppglans Make Up Store Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.