Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow (ca 130 SEK) är en doftande palett med en bra blandning skimriga och matta skuggor. Enligt beskrivning ska den dofta citrus, och ja viss sådan sur likhet finns kanske, men jag småler lite åt detta då jag tycker doften påminner mig mer om sur disktrasa. Det är inget som du känner dock, såvida du inte trycker nosen mot paletten. Det jag gillar med paletten är variationen av färger.

Paletten är perfekt för neutrala val som beige, puderrosa och highlighters varvat med lite vågade rosa och gula. Kvaliteten varierar stort mellan skuggorna och den mörkaste ”Oldfashioned”, ”Sweet Tea”, och ljusa ”Berry Ice” swatchades sämst, men den dyker ändå upp hyfsat på ögonlocket. Svårblendad, helt klart. Den skimriga ”Sugar Coated”, var fantastisk fin i ett svep.

I sin helhet är det en fin palett, men finns mycket bättre alternativ på marknaden. Det gick att få till helt OK looks, även utan bra kvalitet, men generellt behöver Maybelline steppa upp lite på ögonskuggefronten.

Paletten är slutsåld på flera sajter och den säljs i limited edition.

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Look
Lemonade Craze Eyeshadow Ingredients
Lemonade Craze Eyeshadows
Maybelline Lemonade Craze
Maybelline Ögonskuggor

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.