Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir Recension, Swatches, Bilder

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir

Maybelline Master Liners består av Master Drama, Master Precise och Lasting Drama. Master Drama är en kolpenna med en hög koncentration av pigment. Den innehåller ingen olja och ska hålla upp till 16 timmar. Master Precise, som är recenserad här, ska med sin spets leverera en perfekt mängd formula med en jämn, smidig och enkel applicering. Lasting Drama är en 100% vattenfast gel eyeliner med 24h hållbarhet.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner (99SEK) är den perfekta eyelinern för precision och svärta kring ögat. Den är oerhört lätt att jobba med, har en spets på 0,4mm enligt pressmaterialet — 0,5mm enligt KICKS produktbeskrivning — som gör det enkelt att peka linjen precis där man vill ha den.

Hållbarheten är bra, men den lämnar lite avtryck då den inte är vattenfast. Spetsen har blivit lite trubbig och därmed torrare. Jag får fylla i lite extra längst ut på vingen, det är ganska obetydligt, men ni ser på bilden vad jag menar och vad jag missat. Det är dock inte alltid det lättaste att fylla ut en sådan preciserad spets.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner finns just nu endast i svart (Black/Noir) och är inte vattenfast. Den tvättas enkelt bort och lämnar inget svart till synes.

Finns att köpa: KICKS

Se swatches & bilder!

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir SwatchesMaybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir Swatches

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir Recension, Swatches, BilderMaybelline Master Precise Liquid Eyeliner Black/Noir

Eyeliners Maybelline Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.