Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer

Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer

Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer

Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer (7ml, 139SEK) är en silikonbaserad primer med en ljus rosa tint. Konsistensen är dryg, finishen semi-matt och primern kommer i en glasförpackning.

The Smoother ger en semi-matt finish. Den är inte så nedmattande som jag hade trott, utan den ger faktiskt något av ett daggigt resultat. Det här varierar såklart beroende på vad man applicerat för dagkräm. Men överlag ger den inte en supermatt finish.
Efter några timmar är jag inte glansig i pannan, vilket är det absolut bästa med denna primer. Igen, det beror såklart på vad man använt för tidigare underlag och foundation. Oftast använder jag både vattenbaserad dagkräm och foundation — och då borde oddsen bli motsatsen vilket inte sker med The Smoother.

The Smoother hade dock gärna fått jämna ut huden lite mer och minska porerna ytterligare. Det tycker jag inte att den gör tillräckligt väl. Det här är inte min favoritprimer, men den är riktigt bra på att hålla makeupen på plats och glansen borta.

Omdöme

Vill du veta mer om hur jag betygssätter produkter, läs gärna mer om betygssystemet här.

Produkt & Kvalitet7.5/10
Applicering4/5
Hållbarhet4/5
Värde3.5/5
Förpackning4/5
Håller makeup på plats en hel dag och glansiga partier borta — trots att den inte ger en supermatt finish. Inte helt optimal vid större porer och utjämning av hyn.

betyg 4+

Finns att köpa: KICKS, Bubblebox

Se mer bilder & ingredienser!

Maybelline The Smoother Skin Retexturising PrimerMaybelline The Smoother Skin Retexturising Primer

Maybelline The Smoother Skin Retexturising PrimerMaybelline The Smoother Skin Retexturising Primer

Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer Ingredients/IngredienserMaybelline The Smoother Skin Retexturising Primer Ingredients/Ingredienser

Maybelline Primers Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Maybelline The Smoother Skin Retexturising Primer”

    1. Jag letar faktiskt fortfarande efter någon att verkligen rekommendera 🙂 Det är ju väldigt individuellt vad man behöver och just den här var inte 100%-ig för min hy. Antagligen för många andra!

      Lumenes Matifying Primer är lättare att applicera och jag gillar finishen från den bättre, men den blir jag normalt ganska glansig av.

      Just nu provar jag philosophys The Present så återkommer med recension!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.