MIYO Makeup Snabbrecensioner, Swatches, Bilder

MIYO My Identity Youthfully Original Makeup

MIYO Makeup My Identity Youthfully Original Makeup

MIYO Makeup är sveriges senaste lansering inom budgetmakeup och här kommer en snabbrecension av utvalda produkter. Under ett par månader har jag provat dessa till och från. De flesta produkter håller en riktigt bra kvalitet och jag kan överlag varmt rekommendera alla produkter. Besök MIYO på deras Facebooksida här för mer bilder och information.

  • Super Lash Mascara (59:-) är min absoluta favorit av alla dessa produkter. Den är rent ut sagt fantastisk på mina fransar och jag har aldrig tidigare använt en icke-vattenfast mascara som håller så bra som denna gör. Den är lätt att applicera med, når alla fransar över/under och där det önskas. Den håller böjen på fransarna en hel dag fram tills jag tar bort makeupen. För mig som har korta och egensinniga fransar är detta mycket viktigt! Jag kommer definitivt att köpa den här.
  • Big Fat Lashes (59:-) föll mig inte i smaken, den fungerade inte alls speciellt bra på mig. Den kändes ganska torr i konsistensen och höll inte alls upp fransarna även med en ögonfransböjare.
  • Doll Face Compact Powder (59:-) är ett helt okej mattande puder. Dosan är kompakt, kommer med spegel och applikator. Recension och swatches kommer i ett separat inlägg.
  • Fresh Face Fluid Foundation (59:-) har en doft jag tyckte var lite stark först, men i efterhand så känns den uppfriskande och fräsch. Konsistensen är vispad, luftig och mycket lättviktig foundation. Gillas starkt! Den ger lätt till medium täckning. Kolla in Makeuponistas swatches & recension!
  • OMG! Single Eyeshadow (39:-) har flera spännande färger. Sugar är fin som highlighter och något mer krämig i konsistensen än Zero. Zero är bra pigmenterad men har inte provat denna ännu så kan inte säga något hur den ter sig på ögonlocket. De är båda ganska krämiga puderskuggor och smular inte mer än en dyrare i alla fall.
  • Kiss Me Lipgloss (49:-) kommer i flera fina färger och här är Flirt och Bling. Flirt är en fuchsiarosa med skimmer. Den känns behaglig att bära. Med en bas blir färgen tydligare och glosset hållbarare. Bling är genomskinligt gloss med ett blått multiskimmer. Tyvärr syns inte skimret alls. Bra gloss man kan använda över matta läppstift eller bara på egen hand.
  • Nailed it! Nagellack (39:-) finns också dem i en kollektion på 32 färger. Ger en blank finish och opakt i nästan ett lager. Torkar snabbt. Liten pensel och är förvånansvärt lätt och enkelt att applicera

Finns att köpa: Sephora. MIYO officiella sida.

Se mer bilder & swatches här!

MIYO Super Lash MascaranMIYO Super Lash Mascara

Super Lash MascaranMIYO Super Lash Mascara

Big Fat LashesMIYO Big Fat Lashes

MIYO Big Fat LashesMIYO Big Fat Lashes

MIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 PearlMIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 Pearl

MIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 PearlMIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 Pearl

MIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 Pearl

MIYO Fresh Face Fluid Foundation No1 Pearl

MIYO OMG! Eyeshadows Sugar (02), Zero (21)OMG! Single Eyeshadow Zero & Sugar

OMG! Single EyeshadowOMG! Single Eyeshadow Sugar & Zero

Kiss Me LipglossKiss Me Lipgloss

Kiss Me LipglossKiss Me Lipgloss Flirt

Kiss Me LipglossKiss Me Lipgloss Bling

miyo_kiss_me_lipgloss_flirt_blingKiss Me Lipgloss Bling & Flirt

Kiss Me Lipgloss Bling & FlirtKiss Me Lipgloss Bling & Flirt

Nailed it! Nagellack CocktailNailed it!  Cocktail

Nailed it! Nagellack MagicNailed it! Magic

Makeup MIYO Etiketter: , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.