MNY Material Girl Lipstick my Lipcolor 802A, Recension, Swatches, Bilder

DSC 2760MNY Material Girl Lipstick

MNY Material Girl Lipstick 802A

MNY Material Girl my Lipcolor 802A är ett läppstift i fuchsia (magenta) och säljs i begränsad upplaga från MNY. MNY är Maybellines billigare makeuplinje och säljs i utvalda butiker.

Hylsan är väldigt enkelt designad i vitt och med långt genomskinligt lock. Den har ingen ”tyngd”, men är ändå såpass tålig att stiftet sitter kvar om man tappar den. Angående locket, så finns det mycket rymd upptill. Det är rätt onödigt, med tanke på att man kan skruva ner hela stiftet i hylsan utan problem.

Så till själva läppstiften! Det är bra pigmenterat och mjukt att applicera. Det är inte strävt eller matt, utan har en följsam och fin glans. Det blöder inte utanför konturerna, utan sitter där det ska hela tiden. Eftersom stiftet är något glansigt, så är hållbarheten inte lika hög, som den kanske vore om den var matt. Men den är tillräckligt långvarig för att leva upp till sitt namn som ”lipcolor”.
Det bästa och det sämsta med läppstiftet? Ja, det bästa är att det är lite glansigt och har en riktigt bra konsistens som gör det lättapplicerat. Sen är ju färgen helt wünder den också. Det enda minus för mig är att det doftar bättre än vad det smakar. Doften påminner mig om vattenmelon, medan smaken är något plastig och kemisk. Men, det är inte överdrivet mycket att det kör över det positiva intrycket.

Jag hoppas verkligen att MNY lanserar fler av dessa läppstift (eller my Lipcolor som de kallas) i mer färger. De är definitivt gjorda av bra och prisvärd kvalité.

Finns att köpa: MNY säljs hos utvalda Åhlens och Lindexbutiker i Sverige. Se MNY’s hemsida för närmare information.

Se mer!

DSC 2777MNY Material Girl my Lipcolor 802A

DSC 2763MNY Material Girl my Lipcolor 802A

DSC 2791MNY Material Girl my Lipcolor 802A

DSC 2816MNY Material Girl my Lipcolor 802A

Läppstift MNY Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.