Murad Oil-free Sunblock SPF 30 Recension

Murad Oil-free Sunblock SPF 30

Murad Oil-free Sunblock SPF 30 är en vit solkräm med en dryg konsistens. Det går inte åt så mycket produkt för ansiktet och den är lätt att smörja in. Jag blir inte heller vit eller flottig i ansiktet, men inte heller riktigt matt. Känns något daggig på min kombinerade hy. Vissa dagar är jag lite torrare och då känns den också mer nedmattande. Känslan är mycket lätt och det känns aldrig som att jag lagt på för mycket även om jag kombinerar med primer + vanlig dagkräm. Fungerar även fint att använda den enbart som dagkräm om man är lite oljigare i hyn. Hursom, den skyddar min hy i solen och jag är en sådan som lätt blir bränd på näsa & panna.

Mindre bra är att den har en lite SPF-aktig doft som jag helst hade velat slippa. Någon har skrivit på produktsidan att den doftar citrus, men det håller jag inte med om. Möjligtvis att den har en släng av granatäpple-doft som den visar på förpackningen, men på huden är det som bortblåst.

Jag gillar den här, men hade den varit oparfymerad eller haft en godare doft samt gjort ansiktet något mer mattare hade jag älskat den. Är dock mer nyfiken på Dr Murads övriga sortiment! Ingredienser och annat hittar ni på Murad.com. Jag köpte min förra året på någon engelsk webbshop, Lookfantastic eller Feelunique. Ibland kör de erbjudanden med Murad och då får man en solkräm på köpet.

Finns att köpa: Eleven 385 SEK, feelunique.com £24.30 + fri frakt.

Se förpackningen!

Murad Oil-free Sunblock SPF 30

Ansiktskrämer Murad Solskydd Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Murad Oil-free Sunblock SPF 30 Recension”

  1. Jag har testat flera murad produkter och blev besviken. Tycker att priset speglar inte innehållet, jag väljer istället Decleor fför samma summa. Från murad gillar jag bara 1 produkt mot finnar men jag orkar inte betala fullpris för den heller.

    1. Vilken produkt mot finnar gäller det? Hmm ja det är ju alltid priset som fått mig att avstå köp, så är glad för ditt tips! Vet inget om Decleor egentligen förutom att deras brunutansol är rätt schysst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.