NIVEA lanserar Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

I över 15 år har miljoner kvinnor över hela världen litat på NIVEA Q10 i kampen mot synliga ålderstecken. Nu lanserar NIVEA sin mest effektiva antirynkprodukt hittills – nya Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls som finns i handeln från och med januari 2015.
Serumet innehåller NIVEAs hittills högsta halt av coenzym Q10, en vitaminliknande substans som finns naturligt i huden.
NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls har en patenterad teknologi med fritt svävande pärlor i en unik pumpflaska. De gyllene pärlorna, berikade med höga nivåer av Q10, svävar i en intensivt återfuktande hydrogel som dessutom innehåller hyaluronsyra och kreatin. När produkten pressas ut ur pumpflaskan upplöses de Q10-berikade pärlorna och blandas med hydrogelen, och varje gång detta sker så aktiveras serumet på nytt. Det färska serumet verkar för att revitalisera och släta ut huden och kliniska tester visar att formulan märkbart reducerar synbara rynkor.
– Det här är vår mest sofistikerade Q10-produkt hittills. Omfatttande kliniska tester av över 2800 hudprover visade att applicering av NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls två gånger dagligen i två veckor väsentligt ökade nivåerna av Q10 i huden, säger Dr Sven Fey, Chef för Forskning och Utveckling på NIVEA Face Care.


Tre huvudingredienser samverkar i denna effektiva formula
Coenzym Q10, som finns naturligt i huden, är viktigt för hudcellernas energiproduktion och skyddar mot bl.a. oxidativ stress. Nivåerna av Q10 sjunker dock med åldern, vilket innebär att hudcellernas försvar försvagas, ålderstecken som rynkor uppstår och huden tappar så småningom sin fasthet. NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls fyller på hudens naturliga nivåer av Q10 och kliniska tester har visat att den är NIVEAs mest effektiva produkt hittintills med att fylla på Q10 nivåerna i huden.
Hyaluronsyra har fantastiska antirynkegenskaper – den absorberar vätska effektivt (kan absorbera upp till tusen ganger sin egen vikt i vatten) och fungerar genom att fylla ut djupa linjer i huden.
Kreatin samverkar med Q10 i huden och agerar som en ytterligare energibooster för att stödja hudens egen förnyelseseprocess. Liksom Q10 kommer kreatin från aminosyror som finns naturligt i huden och fyller en viktig funktion i kroppens energimetabolism, som verkar för att stärka hudens försvar, prestation och cellaktivitet samt samla energi som sedan utsöndras där den behövs.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls (rek 169 SEK/40 ml)

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls är intensivt vårdande och som mest effektiv när den appliceras direkt på rengjord hud, så att formulan tränger in i hudcellerna på djupet. Dess lätta konsistens absorberas snabbt och lämnar huden märkbart mjukare. För att aktivera pärlteknologin masseras serumet varsamt över ansikte, nacke eller dekolletage. Använd två gånger dagligen i minst två veckor för bästa resultat: en hud som ser yngre och slätare ut med synbart reducerade rynkor.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream (rek 140 SEK/50 ml)

Serumet används med fördel under NIVEAs klassiska NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream, nu i ny rund burk. Formulan innehåller Q10 och kreatin som samverkar för synbart mindre rynkor och en ungdomligare hud, och SPF 15 som skyddar mot solens skadliga strålar. I serien finns också en dagcreme för blandhy och en energigivande dagcreme som ökar hudens lyster.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle CC Cream (rek 140 SEK/50 ml)

En nyhet i Q10-familjen är NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Color Correction Cream (med SPF 15), som jämnar ut hudtonen, korrigerar oregelbundenheter och bekämpar synliga ålderstecken genom att öka hudens egen naturliga halt av Q10 och kreatin vid regelbunden användning. Använd gärna efter applikation av NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls och NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream.

Över 15 år av antirynkexpertis

NIVEA lanserade Q10-serien redan 1998 som en av världens första antirynkserier till överkomligt pris. Sedan dess har NIVEA fokuserat allt mer av sin antirynkforskning på den nödvändiga coenzymen Q10 för att skapa en komplett ansikts-och kroppsvårdsserie som bevisligen bekämpar rynkor och bevarar hudens ungdomliga utseende.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

Nivea Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.