NOTD KICKS Nailpolish Femme Fatale

NOTD KICKS Nailpolish Femme Fatale

KICKS Nailpolish Femme Fatale

Femme Fatale ser ut att vara ett matt, dammigt vinrött lack i flaskan, men blir glansigt och får mer lyster på naglarna. Det är en bärig nyans, lingonrött, och blir snäppet mörkare med ju fler lager man lägger på. Två räcker helt klart, ett kan funka om man vill ha den lite ljusare. En smaksak men just Femme Fatale gillar jag att ha lite mörkare.
Femme Fatale har en riktigt bra konsistens att lacka med. Drar mer åt jelly än cremefinish, men har helt klar en av de bättre täckningsförmågorna jag stött på.

Den är svår att fånga på bild! Jag har provat i alla möjliga ljus och den ser så klarröd ut, men drar mer åt mörkare lingon i verkligheten. På bilden har jag två lager, men så brukar nyansen se ut när jag har på ett lager! Hursom, det är en jättefin röd färg för hösten!

Finns att köpa: Kicks.se

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

7 reaktioner till “NOTD KICKS Nailpolish Femme Fatale”

  1. Sv: ja, jag älskar glitter så kul att jobba med!
    Himla kul att du tittat in hos mig! Hoppas du tittar igen
    /Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.