Nuxe Insta-Masque

NUXE Insta-Masque

I höst släpper Nuxe Insta-Masque på den svenska marknaden och maskerna lanseras i tre olika varianter. Tre snabbverkande ansiktsmasker som behandlar huden med aktiva ingredienser på två minuter. Perfekt om man vill använda den på morgonen i duschen men även om man har tid i lugn och ro.

Info: Maskerna är förpackade i plastflaskor 50 ml med rekommenderat pris på €24.

Köp: September 2019. Finns redan nu hos Feelunique

NUXE Insta-Masque Exfoliating + Unifying Mask

Insta-Masque Exfoliating + Unifying Mask

Delikat hudmask för alla hudtyper, inklusive känslig hud, inklusive ömtålig hudskalning och utjämning av ytan. En något ros-luktande gelmask som blir till en olja när den masseras.

Masken innehåller ros och macadamiaolja som lämnar huden mjuk och smidig.

Användning : Masken appliceras på ansiktet, undvik ögonområdet 1-2 gånger i veckan. Låt den verka i två minuter, varefter masken masseras med lätta cirkelrörelser tills det blir oljigt. Masken sköljs av med vatten.

NUXE INSTA-MASQUE Detoxifying + Glow Mask
NUXE INSTA-MASQUE Detoxifying + Glow Mask

Insta-Masque Detoxifying + Glow Mask

Djuprengörande ansiktsmask med rosenblomma för att mjuka upp huden och växtbaserat kol som effektiv avlägsnar föroreningar från huden. Huden känns och ser till att masken är ren och frisk.

Användning : Applicera ett rikligt lager 1-2 gånger i veckan, undvik ögonområdet. Masken ska verka i två minuter, varefter ansiktet masseras med vatten. Skölj sedan av masken med vatten.

Den kolsvarta gelmasken blir en rengörande emulsion i kontakt med vatten. Masken har en doft av cederträ och bergamot.

NUXE INSTA-MASQUE  Purifying + Smoothing Mask
NUXE INSTA-MASQUE  Purifying + Smoothing Mask

Insta-Masque  Purifying + Smoothing Mask

Masken innehåller kaolin, en fin vit lera som tar bort porös hud från porerna och håller huden matt. Rosvatten mjukar upp huden och håller huden flexibel. Huden blir smidig och matt. Masken har en luftig, krämig textur som känns bekväm på huden och har en grön fruktig doft.

Användning : Ett rikligt lager appliceras på torr hud, undvik ögonområdet. Använd 1-2 gånger i veckan. Låt masken verka i två minuter. Skölj av med vatten.

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.