nyfiken på… La Femme Blush On Rouge

La Femme Blush On Rouge

nyfiken på… Blush On Rouge!

Delightfully Pretty har en stor färgskala med rouge och finns att köpa i refillpans i UK för bara £2,95. En palett rymmer 12 rouge, men de finns även att köpa i USA. Man får alltså 12 rouge (5,5 g vardera, MAC Powder Blush innehåller 6 g) och en magnetisk palett för strax under 400 kronor.
Kolla in swatches hos Cocktail Cosmetics!

Finns att köpa: Love-makeup [UK], Makeupmania [UK] , Makeupmania [US]

Inslag La Femme Cosmetics Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

14 reaktioner till “nyfiken på… La Femme Blush On Rouge”

   1. Ska bli kul att se bilder på dem sedan. Det är svårt att hitta bra bilder på nätet, så jag har ofta fått gissa mig fram. Du tar ju väldigt fina och tydliga bilder, så det ser jag fram emot.

     1. Sådant är så dåligt. Har de slut på rougen eller vad? De måste ju svara iaf. Jag har inte köpt något av dem än, men har funderat på det, kasnke hoppar det då :/ Jag brukar beställa mina på camerareadycosmetics.com, de säljer professionella sminkmärken och har kanonbra service och rätt billig och snabb frakt. Har beställt därifrån många gånger och mailat och ställt irriterande frågor massa gånger också 😛 De säljer lite tester med, på foundations och lite annat. Det är kul att testa lite utan att bli pank 🙂

      1. Mailat dem otaliga gånger, sagt att jag inte bryr mig om det tar lång tid att skicka ordern, utan att jag bara önskar få svar från dem. Så fick till slut svar ikväll efter att jag idag skrev att jag kommer göra ärende av detta om de inte hör av sig. De har förresten många e-postadresser.. another story. Såhär skrev hon iaf (kan vara bra för andra att veta):

       Hi Caroline –
       Thank you for your email. Our customer service deptartment is growing but we still have more emails, calls and messages than we can get to right away. I apologize for the delay of your order and response.
       Upon researching your order – I see that the missing color of Magenta has come back in stock today – but unfortunately Coral Spice is out of stock and not due in for another week. You may choose to switch it out or wait for it to return.
       Just let me know how you would like to proceed.
       And again my apologies for the delay.
       Thank you!
       Eva Marie @ MuM

       Så det känns nästan som de läst mina mail tidigare, men struntat i att svara pga av att rougen var slutsålda (trots att det inte var det när jag beställde). Det vore ju smart av dem att skriva ut det på sajten att det kan dröja upp till en vecka innan man kan få svar då pga av långsam service!

   1. Ja priset är ju larvigt för kvalitén man får. Men det är ju så med många av dem märken som inriktar sig till makeup artister, de läggar inte pengar på reklamer och snygga förpackningar, men man får pigment istället. På så sätt håller de ner priserna rätt mycket. Jag har en del i mitt kit och använder dem nästan på varje person jag sminkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.