Nyhet! KICKS Nail Care

KICKS-Nailcare

Nyhet! KICKS Nail Care

KICKS Cuticle Oil (8 ml/99 SEK)

Daglig vård berikad med fem naturliga oljor: mandel-, avokado-, jojoba- och makadamiaolja samt ekologisk arganolja. Oljan har återfuktande, skyddande och stärkande egenskaper. Masseras in i naglar och nagelband varje morgon och kväll.

KICKS Cuticle Oil Pen (2,2 ml/89 SEK)

Nagelolja i praktiskt och väskvänligt pennformat. Pensla på intensiv nagelbandsvård berikad med mjukgörande aprikoskärnolja, mandelolja och sheasmör. På språng eller på resa – nu kan du alltid ha välvårdade nagelband.

KICKS All-In-One (11 ml/89 SEK)

Denna smarta multiprodukt med kameliaolja är baslack, topplack och nagelförstärkare i ett. Appliceras på bar nagel som ett baslack samt efter färgat lack. Kan också användas på egen hand som nagelförstärkare.

KICKS 1 Minute Drops (8 ml/99 SEK)

Snabbtorkande droppar som härdar nagellacket och ger glans på minuten. Ger intryck av slätare naglar, samtidigt som de vårdar nagelbanden. En till två droppar appliceras på varje nagel direkt efter lackning.

KICKS Rapid Dry Top Coat (11 ml/89 SEK)

Ett snabbtorkande överlack som bevarar manikyren. Appliceras ovanpå nagellack för ett högglansigt skydd.

KICKS Oxygen Treatment (11 ml/89 SEK)

Detta vårdande lack släpper igenom mer syre än vanliga lack, vilket främjar frisk nagelväxt. De aktiva ingredienserna, som kameliaolja, hjälper att stärka naglarna. Appliceras ett par gånger i veckan och kan även användas som baslack.

KICKS Nail Growth Treatment (11 ml/89 SEK)

Intensiv nagelvård som stärker och motverkar naglar som flagar och bryts. Berikad med antioxidanter, återfuktande vitamin E, F och C. Applicera varannan dag under en vecka. Passar även som ett förstärkande baslack.

KICKS Gel Effect Top Coat (11 ml/89 SEK)

Ett överlack med gelformula som ger mycket hög glans och hållbart resultat. Nagellacket hålls på plats längre, utan att kräva härdning med särskild lampa eller krångling borttagning.

I butik och online nu!

KICKS Makeup Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Nyhet! KICKS Nail Care”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.