Nyhet! Original Mineral Project Sukuroi

Original Mineral Project Sukuroi Gold Smoothing Balm

Original Mineral Project Sukuroi Gold Smoothing Balm

Project Sukuroi – reparerande hårvård från Original Mineral
Project Sukuroi är en ny reparerande leave in crème från Original Mineral som återställer och reparerar håret på djupet. Nyckelingredienserna är Gold of pleasure oil (Camelinaolja) som hjälper till att reparera trött, slitet och skadat hår, samt Macadamiaolja som gör håret följsamt och tillför extra glans. Produkten innehåller även Keratin som stärker håret på djupet. Project Sukuroi är inspirerad av Kintsukurio, den japanska konsten att laga och reparera sprucken keramik med guld och silverlack. Project Sukuroi är konsten att reparera, vårda och återställa skadat hår.

“Project Sukuroi hjälper till att bygga upp och reparera även de mest skadade hår. Produkten gör håret mjukt och följsamt och får trött, livlöst och skadat hår att kännas upplivat och som nytt igen”
– Jose Bryce Smith, CEO Original Mineral

Användning: Applicera en liten mängd i nytvättat, handdukstorkat hår och torka håret som vanligt. För extra vård, applicera ytterligare en mängd av produkten i torrt hår.

Finns att köpa: Lanseras i Sverige under april 2015. 100 ml / 379 SEK. O&M hittar du hos frisörsalonger (I Göteborg hos bl a Baldacci och It’s a family affair) samt Baldacci

Original Mineral Project Sukuroi

Leave-In Original Mineral Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.