Nytt från H&M Makeup

Nytt från H&M Makeup

H&M Makeup Nyheter

H&M’s makeup släpps ofta i limiterade utgåvor och jag har för mig att jag sett dessa shimmer dusts tidigare, dock inte i denna fina nudebeigea nyans. Den lilla necessären i samma nyans föll mig också i smaken. Det är sällan jag hittar stilrena necessärer i fakeskinn, så jag hoppas denna även kommer i en jumbo-variant!
Varje år brukar jag även köpa H&Ms bodyscrubs, gärna i augusti när dem rear ut dem 🙂 Nya lacket Jungle Green har jag kikat på några ggr, gillar det verkligen men jag ser det främst på tårna i sommar.

Det jag nämnde var..

  • Body Shimmer Dust SEK 59,50
  • Makeup Bag SEK 39,50
  • Nailpolish Jungle Green SEK 39,50
  • Bodyscrub SEK 49,50

Finns att köpa: Body Shimmer & Makeupbag ej online. Resten av nyheterna finnes här.

Se resten!

HM-Makeup-Bag-2013H&M Makeup Bag

H&M Jungle GreenH&M Jungle Green

Nytt från H&aM MakeupH&M Body Scrub With Argan Oil Aloe Vera & Apricot Kernels

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Nytt från H&M Makeup”

  1. Body Scruben luktar mumsigt, hoppas på att det kan vara en bra budgetvariant. Väskans ju jättefin men som du säger behöver man kanske en lite större 😉

    Jag blir alltid lite till mig av såna där söta små flaskor med puffar, även om jag inte alltid behöver innehållet…

  2. HM är lustiga på det sättet. Ibland kan man verkligen hitta riktiga pärlor där. Och andra gånger är det inte lika upphetsande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.