Oliva by CCS & Tampons For Free

Oliva by CCS & Tampons For Free

Oliva by CCS & Tampons For Free

Tampons For Free, eller Reddville som de numera kallar sig, har slagit sig ihop med Oliva by CCS. För er som fortfarande inte vet vad Tampons For Free är så kommer en snabbrepris här: En prenumerationstjänst på tamponger som kommer hem en gång i månaden. Det kostar inget att prenumerera, men man måste svara på en enkät gällande reklamen på lådorna. Fixa din egen prenumeration här.

Det här är mina första tamponglåda på hela året så jag vet inte om jag gjort något fel tidigare! Hursom, jag blev glad att den kom en handkräm med i kitet denna gång 🙂 Eftersom jag inte prenumerar på någon Glossybox-tjänst hade jag gärna velat se mer skönhetsrelaterade prylar här. Gärna lite dyrare grejer, önska kan man alltid!

Olivas handkräm då? Ptja, okej men inte den bästa jag provat! Har inte så värst långvarig återfuktning, men en bra 112-kräm!

CCS Off Topic Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Oliva by CCS & Tampons For Free”

  1. Jag blev faktiskt glatt överraskad av handkrämen, det är inte heller den bästa jag har testat men den var bättre än jag trodde den skulle vara! Det har varit favoriten bland de jag har hemma just nu i alla fall! 🙂

    1. Stämmer! Jag trodde faktiskt den skulle vara sämre, men den var bättre faktiskt! Fast nu när jag fick den vet jag att jag inte kommer köpa den dock!
      Kan tillägga dock att jag gillar den mycket bättre än Vera by CCS Hand Cream Repair. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.