Philip Kingsley Elasticizer Recension

Elasticizer Philip Kingsley

Philip Kingsley Elasticizer

Philip Kingsley Elasticizer är en hårinpackning man använder på ett litet annorlunda vis. Först ska man spraya håret fuktigt med vatten och sedan applicera inpackningen bit för bit i längderna. Därefter låter man den verka ca 20 min innan det är dags för sköljning. Dessutom rekommenderas det att man ska använda den regelbundet för att uppnå bästa resultat.
När jag började testa denna använde jag den två ggr i veckan. Men redan efter ett par veckor tröttnade jag på att planera in tider för att duscha. Så istället för att använda den regelbundet och låta den verka 10-20 min har jag använt den oregelbundet fast med längre verkningstider. Senast i förrgår och då lät jag den sitta i tillsammans med Redkens Cat Treatment i 1,5 timma. Sedan tvättade jag och balsamerade som vanligt.

Resultatet blir ett glansigare och friskare hår. Ja detta även om jag inte använder den mellan schampo och balsam. Inpackningen är ej parfymerad och det är ganska trevligt med doftfria hårprodukter ibland!
Konsistensen är mycket kletig så hyfsat odryg faktiskt. Men jag gillar verkligen den här och för mig fungerar den lite som en spa-produkt dvs något jag använder en eller två ggr i månaden.
Inte för att jag går på spa så ofta då men..:) Elasticizer finns även i en extreme-variant och visst är den lite dyr, men det finns även i småtuber på 75 ml för den som vill testa.

Finns att köpa: feelunique.com, £23.40 för 150 ml.
Inlägget innehåller flera affiliatelänkar. Klickar du och genomför ett köp via länken tar jag emot en viss procent kommission av din totala köpsumma. Affiliatelänkar förekommer regelbundet för att stödja bloggens utgifter i form av produktköp och utveckling. Produkten/produkterna i inlägget köptes av mig i recensionssyfte.

Se mer bilder!

Elasticizer Philip KingsleyPhilip Kingsley Elasticizer

Philip Kingsley ElasticizerPhilip Kingsley Elasticizer

Elasticizer Philip KingsleyPhilip Kingsley Elasticizer

Elasticizer Philip KingsleyPhilip Kingsley Elasticizer

Elasticizer Philip KingsleyPhilip Kingsley Elasticizer

philip-kingsley-elasticizer-different-hairtypesPhilip Kingsley Elasticizer

Hårinpackningar Philip Kingsley Recensioner Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.