Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream) Recension, Bilder, Ingredienser

Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream)

Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream)

betyg 5

5lqjPhyto 7 är och kommer förbli min heliga graal en lång tid framöver. Vore det inte för Lisa Eldridge hade jag aldrig fått nys om denna mirakelprodukt.

Phyto är dock ett märke jag länge kikat på, men det har alltid fått stått i vägen för mer kommersiella hårmärken. Men det finns en tid för allt och den är nu tillägnad Phyto.

Phyto 7 är en lättviktig vit kräm, känns som en ansiktslotion och doftar underbart gott utan att vara parfymerad. Den fungerar som en leave-in produkt då den återfuktar, mjukar, reder ut och förhindrar friss. Som nybliven frälst har jag även försäkrat ett exemplar av Phyto 9 som är för ännu torrare hår.

Phyto 7 använder jag endast i mina längder och toppar. Jag har sett ett helt annat resultat av denna produkt än sett av alla håroljor jag använt. Effekten av återfuktning är mycket mer långvarig i mina toppar. Och inte minst kan jag bära med mig tuben och applicera lite när som helst. Fungerar inte lika smidigt med en hårolja.

Finns att köpa: 5lqjFeelunique

Se mer!

Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream)Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream)

Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream) Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream)

Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream) IngredientsPhyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream) Ingredients

Leave-In Phyto Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants (Daily Hydrating Botanical Cream) Recension, Bilder, Ingredienser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.