Presentation av UNITE Hair

Unite-Goteborg

Träff med Unite i Göteborg

Den 10 september kom Unite till Göteborg och bästa PR-kvinnan Therese Jirving bjöd in göteborgsbloggare för en kul kväll! Vi fick lära oss mer om Unite som märke och om dess grundare/CEO Andrew Dale. En mycket intressant presentation om hur märket kom till, hur produkterna fungerar och varför du inte nödvändigtvis bör gå direkt på lyx-serien.

Tillsammans med Moisturizing schampo och balsam, fick vi med oss 7 Seconds Condition och Texturiza Spray. Det senare är ett torrschampo som ger struktur & fyllnad till håret. 7 Seconds är ett leave-in spraybalsam som börjar verka efter ca 7 sekunder 😉 Testar produkterna för fullt nu och återkommer med mer recensioner sen! Jag har märkt att de passar väldigt bra nu när det drar mot kyligare dagar.
Unite-Hair-Sverige001

Unite-Hair-Sverige

Finns att köpa: Inte online men hos utvalda salonger. Har du ingen salong i närheten? Under presentationen fick vi veta att Salong F&M i Stockholm tar emot många beställningar på telefon!

Se fler bilder!

Unite-Goteborg001

Unite-Goteborg002

Unite-Goteborg003

Unite-Goteborg004

Bloggträffar

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “Presentation av UNITE Hair”

  1. Ett grymt märke. Jag älskar Unites Weekender Shampoo, 7 Seconds Conditoner och Luxury Argan Oil. Såå härliga och väldoftande. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.