Proclé Face Makeup Remover Recension & Bilder

Proclé Face Makeup Remover

Proclé Face Makeup Remover

1-

När Proclé lanserade sin ansiktsrengöringsserie kom även två nya removers: en för ansiktsmakeup och en för ögon- och läppmakeup.
Jag har provat Face Makeup Remover (200 ml för 75 SEK) och tycker det är lite synd att den inte funkar på ögonmakeup också.

Ibland använder jag removers så att jag brukar hälla det direkt i handflatan och klappa in/smörja in i ansiktet för att sedan torka bort makeupen med en bomullspad eller liten handduk. Det fungerar inte speciellt bra med Proclés Face Makeup Remover. Minsta lilla droppe runt ögat irriterar något oerhört. Det svider något fruktansvärt och jag måste pressa fram tårar för att ögat ska rengöra sig själv.

Jag förstår inte riktigt grejen med en makeupremover endast för ansiktsmakeup och där man skippar ögonen? Förpackningen är något vilseledande, där står det nämligen bara Makeup Remover. På baksidan syns Face Makeup Remover endast bland det finstilta.

Doften är dock riktigt god och mild. Själva flaskan i sig är helt okej och har en fiffig öppning, men det är lite svårt att portionera ut rätt mängd man vill ha. Removern känns och verkar vara mer som ett vanligt ansiktsvatten i konsistensen, och inte alls som en remover!
Den tar bort min foundation tillsammans med tre bomullstussar och lämnar något av en hinna. Ansiktet känns inte oljigt, men jag tål inte känslan av att inte tvätta med riktigt tvål och vatten ändå.

Men nej, denna rekommenderar jag inte. Jag skulle nog köpa en makeupremover som tog bort ALL makeup i hela ansiktet utan risk för ögonsveda. Det enda jag tycker den fungerar att använda för är att ta bort swatches på handleden med! Så den duger till något i alla fall.

Finns att köpa: Rengöringsprodukterna säljs hos utvalda ICA Maxi och Coop Forum samt på webbshopperna Sephora, BaressoShop.se, BeautyPlanet.se, Nelly, m.f.

Se mer!

Proclé Face Makeup RemoverProclé Face Makeup Remover

Makeupremover Proclé Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “Proclé Face Makeup Remover Recension & Bilder”

  1. Ja, tyvärr är det svårt att få tag på Chanel på nätet :/ Nåja, det är rätt kul att köpa saker i butik också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.