Pürminerals Wake Up Brow

Pürminerals Wake Up Brow

Pürminerals Wake Up Brow är en brynpenna för både ögon & bryn. Ena sidan är en mjuk rosa penna som används på vattenlinjen för att ljusa upp ögonen.
För brynen finns det fyra nyanser att välja mellan och de har varsitt namn döpta efter kaffe! Pennan innehåller också extrakt från grönt kaffe (boostar och ger energi till trötta ögon) och Mica som reflekterar ljus. Pennan innehåller även bivax och E-vitamin som ger näring och vårdar brynen. Resultatet blir väldefinierade bryn och ögon!

Pürminerals Wake Up Brow

  • Blonde Roast
  • Espresso
  • Latte
  • Mocha

Finns att köpa: Hudoteket, 250 SEK

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.