Rapsodine Basprodukter i ny produktdesign

Rapsodine-Bas

Nu lanserar Rapsodine en ny hudvårdserie i Sverige med förbättrat innehåll och ny produktdesign.

Produkterna är baserade på svensk, egologisk kallpressad rapsolja som är huvudingrediensen i alla Rapsodines produkter och kommer uteslutande från en och samma gård, och är KRAV-odlad. Serien består av ett 20-tal återfuktande och mjukgörande hudvårdsprodukter för både ansikte och kropp samt ett urval av hårvårdsprodukter. Serien innehåller alltifrån krämer, oljor, tvål, peeling, ansiktsvatten, schampo och balsam.

Rapsolja har en återfettande, återfuktande och närande effekt på huden som passar alla hudtyper. Den mjukar upp torr och narig hud samt hjälper att behålla hudens naturliga fuktbalans. Det passar även den som har torr eller känslig hud då de har ett brett oparfymerat sortiment.

Rapsodine Bas

Rapsodine Dagkräm (50 ml, 158 SEK)

En näringsrik och fuktighetsgivande ansiktskräm som bevarar hudens naturliga fuktighet med ekologisk rapsolja och extrakt av hjortron. Innehåller vitamin E och A och passar alla hudtyper.

Rapsodine Nattkräm (50 ml, 158 SEK)

En mjukgörande och näringsrik nattkräm för ansiktet som ger huden fukt och näring under natten. Innehåller även ekologisk rapsolja som tillför vitamin E och A samt omega fettsyror. Bidrar till återfuktning av huden. Rekommenderas för alla hudtyper.

Finns att köpa: I butik februari 2015.

rapsodine-bas-dagkramRapsodine Dagkräm

Rapsodine

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.