Rapsodine Ekoraps Body Butter Recension & Bilder

Rapsodine Ekoraps Body Butter

Rapsodine Ekoraps Body Butter

betyg 4

Ekoraps Body Butter (299kr, 200ml) innehåller 95,1 % ekologiska råvaror och en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör. Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Men viktigt för dig som är noga att den med andra ord inte är helt 100% ekologisk.
Bodybuttern innehåller också fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5. Bodybuttern ska återfukta huden på djupet med lång fuktighetsbevarande verkan.

Rapsoljan här är en mycket påtaglig doft. Tänk på doft och inte starkt parfymerad. Men personligen skulle jag inte ta på mig en bodybutter av denna kalibern och en parfym samtidigt. Det här är en bodybutter man smörjer in sig med innan man går och lägger sig. Doften påminner mig mycket om jenka-tuggummi!

Body Buttern har en smörig konsistens och är inte lika fast som exempelvis The Body Shops Shea Butter (för mycket torr hud). Ekoraps Body Butter tar längre tid att smörja in och sjunka in i huden.
Ekoraps Body Butter anpassar sig därför bättre till riktigt torr hud. Har man normal till fet hud så känns den överflödig. Den tar tid att sjunka in som sagt.

Priset känns lite väl saftigt för dess utlovade egenskaper. Den känns mycket återfuktande direkt och ganska fet, men den ger inte en längre återfuktande känsla än andra inte-så-ekologiska-body butters jag provat för ett billigare pris.

Finns att köpa:Rapsodine.se, Parfymeri L

Se mer!

Rapsodine Ekoraps Body ButterRapsodine Ekoraps Body Butter

Rapsodine Ekoraps Body ButterRapsodine Ekoraps Body Butter

Rapsodine Ekoraps Body ButterRapsodine Ekoraps Body Butter

Body Creams Rapsodine Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.