Real Techniques Blush Brush Recension & Bilder

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush har en konisk form med lagom täta, mjuka syntetiska strån. Den är inte väldigt packad med strån, utan något sladdrig. Konformen gör det lätt att plocka upp rouge/bronzer/puder med precision och applicera exakt där man vill ha det. Till skillnad från deras Powder Brush så känns Blush Brush mindre syntetisk i stråna och har en jämnare packning av stråna. Powder Brush gillar jag varken att applicera puder eller bronzer med. Jag skulle hellre rekommendera att klicka hem två Blush Brush för flera ändamål.

Den hade dock varit helt perfekt för rouge om den hade varit en smula mindre. När jag borstar ut rouget täcker den en stor yta av kinden.
Den är något sladdrig, men det lämnar en jämn applicering. Sladdrigheten är dock inte helt optimal för rouge. Vissa rouge, såsom pigmenterade eller skimriga, är lite svårare att blanda ut utan att det hamnar ”all-over”. Jag använder den mest dock för rouge, men det är en stor favorit för bronzer och nedmattande transparent puder.

Real Techniques Brushes finns nu även att köpa i Sverige hos Sephora!

Se mer bilder…

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush, Expert Face Brush, Stippling BrushReal Techniques Blush Brush, Expert Face Brush, Stippling Brush

Rouge- och bronzingborstar Real Techniques Sminkborstar & Applikatorer

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “Real Techniques Blush Brush Recension & Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.