Real Techniques Brushes & Beauty Blender Dupe

Nyshoppat Real Techniques Brushes & Beauty Blender Dupe

Real Techniques Brushes & Beauty Blender Dupe

Idag kom min beställning från love-makeup.co.uk. Jag klickade bland annat hem Real Techniques Stippling Brush (stöpplingsborste) och Powder Brush (puderborsten). Jag visste att stöpplingsborsten var av storlek mindre, men det var faktiskt ännu mindre än vad jag hade förväntat mig. Kan jämföra med andra borstar i ett annat inlägg.
Puderborsten är även den lite mindre än vad jag trodde. Missförstå mig inte, den är STOR & fluffig, men jag har en förmåga att överdramatisera när andra säger att den är gigantisk! Väldigt mjuk och ja, helt perfekt för puder, bronzers osv.

Valde också att köpa en Makeup Blending Sponge, som är en dupe för Beauty Blender. Det var nog 10 år sedan sist jag använda svampar att applicera foundation med, men nu är det alltså dags igen! Ska bli intressant att få prova ut den.

Jag fick med mig en annan produkt också som jag kommer visa vid ett senare tillfälle!

Finns att köpa: Lyko

Produktnyheter Real Techniques Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

8 reaktioner till “Real Techniques Brushes & Beauty Blender Dupe”

   1. Synd att jag inte visste att du ville göra en jämförelse 🙁

    Kastade för ett tag sedan en helt oanvänd Beauty Blender, hade hellre gett bort den. Trodde dock inte att någon skulle vara intresserad, eftersom att jag har hört att de samlar på sig bakterier rätt så snabbt.

    1. Ja onödigt att slänga nya grejer! de är rätt populära nu, så du hade ju kunnat sälja den också! Får tvätta den efter varje användning, jag har bara hunnit testa en gång än så länge men gillade resultatet!

 1. Hade en sån kod som skickats till mig för att jag inte handlat på länge men prova att googla på hqhair coupons eller liknande.. Brukar oftast kunna hittas någonting användbart.. Kan skicka min kod så du kan prova den men vet inte om den funkar mer än en gång..

 2. Nu var det ett tag sen du fick hem dessa och jag blev nyfiken på hur de fungerar och om du jämförde dem med andra borstar i ett annat inlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.