Real Techniques Expert Face Brush Recension & Bilder

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush

betyg 5

Real Techniques Expert Face Brush by Samantha Chapman säljs separat och hamnar runt 100SEK beroende på vilken webbshop och land man handlar från. Min kommer från Lyko vilket tog över en månad att få hem. Ibland har de varit mycket snabbare, så jag vet inte varför det tog så lång tid denna gång. Men det låg gratisgåvor i paketet som möjligtvis kan ha ställt till det.

Real Techniques Expert Face Brush ska användas för applicering av flytande eller cremefoundation. Den ska ge en pixelperfekt finish även i starkt ljus. Den är 100% cruelty free. Den har ett sjävstående handtag för en enkel förvaring och förlängt handtag i aluminium.

Real Techniques Expert Face Brush använder jag endast till att applicera foundations med. Den är riktigt bra att buffa in flytande foundations med. Det kan dock samlas lite väl mycket produkt på borsten, om jag både applicerar och buffar med den.

Real Techniques Expert Face Brush är väldigt packad med ganska korta strån. Därför kan den kännas lite hård att applicera med. Hade den varit mindre bred eller haft längre strån hade den varit perfekt.
Den jämnar ut foundation väl, men igen rekommenderar jag att först applicera foundation med en annan borste för att sedan buffa in med Expert Face Brush där det behövs lite extra täckning.
Expert Face Brush ger mig en mer mattare finish av många foundations. Foundations som i normala fall ger mig en mer glansig yta applicerad med Real Techniques Stippling Brush.

Finns att köpa Lyko

Se mer bilder!

Real Techniques Expert Face BrushReal Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Blush Brush, Expert Face Brush, Stippling BrushReal Techniques Blush Brush, Expert Face Brush, Stippling Brush

Real Techniques Sminkborstar & Applikatorer Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “Real Techniques Expert Face Brush Recension & Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.