Real Techniques Stippling Brush Recension & Bilder

Real Techniques Stippling Brush

Real Techniques Stippling Brush

betyg 4+

Borstarna Real Techniques by Samantha Chapman alias Pixiwoo har funnits ett tag på marknaden nu. Deras Stippling Brush säljs separat och kostar ca £10.99.

Stippling brush är en liten, mycket tät och kompakt duofiberborste. Den ska vara perfekt att skapa en airbrushed och high definition finish med. Den är gjort av syntetiskt taklon och är 100% cruelty free.

Personligen finner jag denna något för liten för att applicera foundation med. Det tar längre tid helt enkelt att applicera och jämna ut underlag, än med en fullstor borste. För petit och små ansikten så kan det väl vara en fullträff.

Bilderna är tagna idag och jag har haft denna sedan augusti 2011. Den har aldrig fällt strån eller visat tecken på försämring. Helt klart en riktigt bra borste, men som sagt för mig är det ingen borste jag tar fram för foundation. Det tar lite väl onödig tid att applicera pga att den något liten. För mig är den bäst att använda där jag vill täcka lite extra och mer specifikt ungefär som en concealerborste, t ex runt näsan. Fungerar såklart till alla slags produkter både puder, kräm och flytande.

Finns att köpa iHerb

Se mer bilder…

Real Techniques Stippling BrushReal Techniques Stippling Brush

Real Techniques Stippling BrushReal Techniques Stippling Brush

Real Techniques Stippling BrushReal Techniques Stippling Brush

Foundationborstar och penslar Real Techniques Sminkborstar & Applikatorer Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Real Techniques Stippling Brush Recension & Bilder”

  1. Är mycket nyfiken på real techniques, men efter alla sigma jag har fått på sistone ska jag nog ligga lågt på borstfronten ett tag.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.