Sally Hansen Diamond Strength / Maximum Growth Cuticle Pen Recensioner

Sally Hansen Diamond

Sally Hansen Diamond Strength

Sally Hansen Diamond Strength är en serie nagelvård för att stärka naglar som lätt bryts. Jag har använt dessa produkter mer eller mindre i ett halvår. Ej med på bild är Sally Hansen Diamond Radiance Hand & Cuticle Polish. Den kommer i ett separat inlägg strax!

  • Sally Hansen Diamond Shine Base & Top Coat
  • Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener
  • Sally Hansen Diamond Strength Ultra Rich Cuticle Cream
  • Sally Hansen Diamond Strength Cuticle Oil
  • Sally Hansen Maximum Growth Cuticle Pen

Min favorit i inlägget ingår dock inte i Diamond-seriem. Det är Maximum Growth Cuticle Pen. Den är så behändig att alltid ha med och oljan går verkligen in i nageln och återfuktar. Minus dock för den tog slut hyfsat fort, men jag använde den riktigt ofta. Bara en sådan sak att jag vill använda något mer än nödvändigt tyder på en riktigt bra produkt 🙂
Jag gillar också Diamond Strength Cuticle Oil, men en penna hade varit så mycket enklare och inte slösat på onödig produkt. Diamond Strength Cuticle Oil har en stor pensel och mycket flytande olja, så det brukar räcka att applicera oljan på en nageln och sedan massera ut dem över alla.

Ultra Rich Cuticle Cream har en klibbig massa som inte gör det lämpligt att applicera on the go. Jag vill helst låta den smälta in i huden cirka 5 minuter. Den har en mindre grotesk doft jag inte kan sätta fingret på vad det är. Men jag får någon slags nostalgisk känsla av den, jag har känt den förut för många år sedan, men kan inte minnas. Den är stark, men inte så den blir jobbig, bara lite tråkigt att den inte doftar gott. Ibland får jag för mig att den doftar som en gammal utgången brun-utan-sol, något åt det hållet i alla fall!
Om den är effektiv mot nagelbanden? Nja, jo någorlunda. Jag använder den inte regelbundet utan kombinerar med en massa oljor och Lush Lemony Flutter. Men den klibbiga konsistensen kan nog göra sitt genom att hålla inne fukt bättre runt naglarna. Ungefär som att den ”klistrar in” nageln.

Diamond Strength Instant Nail Hardener har jag endast använt sporadiskt. Jag har alltså inte följt 7-dagars benhandlingen. Däremot har jag börjat följa den, men avslutat efter dag 6 då man ska ta bort allt lack och lacka om på nytt. Den fungerar inte som baslack på mig, då den genast ger upphov till bubblor osv. Visst kan den hjälpa stärka naglar mot uttorkning pga av vatten osv, men det är ingen produkt som gör att naglarna ser snyggare ut på mig.

Diamond Shine Base & Top Coat ger ungefär samma känslor som Nail Hardener. Det är båda lättflytande lack som inte tjocknar, men igen får jag syn på bubblor från detta bas- och topplack. Har dock inte provat den tillsammans med andra Sally Hansen-lack, så möjligt att de är mer anpassade för dem.

Nagelvård Recensioner Sally Hansen Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “Sally Hansen Diamond Strength / Maximum Growth Cuticle Pen Recensioner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.