Sensai Silky Bronze

Sensai-Silky-Bronze

SENSAI´s nya SILKY BRONZE-serie kombinerar avancerad hudskyddsteknologi, med enastående hudvårdsingredienser som både tar hand om de omedelbara och de framtida effekterna av UV-strålning. Huden blir sensationellt slät med en silkeslen gyllene solbränna.

Sensai Silky Bronze

Cellular Protective Cream for Face (50 ml, 975 SEK)

Ett solskydd i cremekonsistens som snabbt täcker huden och effektivt skyddar ansiktet mot starka UVA och UVB strålar, samtidigt som anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen. Vattenavvisande. Finns i SPF 15, SPF 30 och SPF 50.

Cellular Protective Stick SPF 30 (9 g, 495 SEK)

Ett praktiskt solskyddsstift som är lätt att använda på ögon, öron och läppar. Mjuk och smidig konsistens som effektivt skyddar huden mot UVA och UVB strålar samtidigt som anti-aging ingredienser motverkar tecken på åldrande. Vattenavvisande.

Cellular Protective Compact SPF 30 (8.5 g, 495 SEK)

Ett anti-ageing solskydd i puderfoundation format. Täcker pigmentering och matthet och ger en jämn och vacker hudfärg. Används som den är och ger då en naturlig semi-matt finish eller tillsammans med vatten för en frisk matt finish. Vattenavvisande. Foundation som kan användas på två sätt (med eller utan vatten). Finns i 4 färger.

Cellular Protective Cream for Body SPF 30 (150 ml, 845 SEK)

Ett solskydd i cremekonsistens som snabbt täcker huden och effektivt skyddar kroppen mot starka UVA och UVB strålar, samtidigt som anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen.

Cellular Protective Spray For Body SPF 15 (150 ml, 845 SEK)

Ett solskydd i sprayform som snabbt tränger in i huden och ger en jämn täckning och skydd över hela kroppen – även på svårt tillgängliga områden. Anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen.

Soothing After Sun Repair Mask (60 ml, 975 SEK)

En kylande gelmask. Lugnar huden som blivit utsatt för ultraviolett strålning. Omsluter och återfuktar effektivt huden och säkrar att de aktiva ingredienserna tränger in i huden. Lindrar torrhet och ger en strålande vacker hud.

Soothing After Sun Repair Emulsion (150 ml, 725 SEK)

En silkeslen, lätt emulsion som hjälper stressad hud som har blivit utsatt för ultraviolett strålning. Lindrar torrhet, lugnar solexponerad hud, och ger samtidigt en gyllenbrun och silkeslen kropp.

Finns att köpa: Mer information uppdateras löpande.

Se fler bilder!

SENSAI-Silky-Bronze-Cellular-Protective-Cream

SENSAI-Silky-Bronze-Cellular-Protective-Face

Sensai-Silky-Bronze001

Sensai by Kanebo

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.