Shoppa hos brittiska Boots International

Shoppa hos brittiska Boots International
Boots International säljer nu till Sverige (hade ingen aning om det förrän idag) och frakten ligger på £9.99 och tar cirka 11 dagar enligt deras info. Inte superbilligt, men inte heller för dyrt. Jag har samlat några favoriter jag själv skulle vilja klicka hem redan idag, men dessvärre får avvakta med.

Boots är en engelsk apotekskedja och makeupmärkena de säljer är bl a Bourjois, Revlon, Collection (gamla Collection 2000), Sleek, Barry M, Rimmel och även vissa produkter som inte säljs i Sverige även om märkena är etablerade här (t ex Maybelline, L’Oréal).
Jag rotade fram mitt gamla Boots Advantage Card från min London-period och registrerade mig online. Hade inga ’points’ kvar att shoppa för dock, men men!?

#bootswishes ⬇️

Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish

Sally Hansen’s nagellack har länge varit favoriter och jag vill så gärna prova deras nya Miracle Gels. Gillar neutrala färger när lacken ska sitta länge, så här är ’Birthday Suit’.

Bold Metals Collection by Real Techniques Tapered Blush

Okej, ingen exklusiv grej du bara kan få tag på via England nu, men visst kan det vara bra att hitta dyrgriparna lite billigare ibland. Bold Metals Tapered Blush matchar inte bara min inredning, utan har det perfekta snittet på borste jag behöver just nu.

Soap & Glory Hocus Focus Instant Visual Flaw-Softening Illuminator

Soap & Glory har kul kroppsvård, men det är deras makeup jag är extra nyfiken på nuförtiden, Hocus Focus-highlightern till exempel!

Seventeen Skin Wow Primer

Ännu en highlighter och efter lite googlande kan jag konstatera att jag bara måste prova en vacker dag!

Original Source Scrub Mint & Walnut

Älskar valnötter och gärna i hudvård (doften är yummy) och med mint blir det en topp-kombo! Använde Original Source på tok för längesedan, läs här!

Garnier Ultimate Blends The Silky Smoother 1 Minute Polishing Scrub

Nyfikenheten på denna alltså, en hårskrubb för torra längder som slipar till dem (kan man säga). Är för övrigt nyfiken på hela Garniers Ultimate Blend-serie och denna doftar vanilj & papaya ?

Inspiration

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.