Shopping hos Bekkas.se

bekkas_bioderma_sigma

Shopping hos Bekkas.se

Bekkas.se är en svensk webbshop och perfekt om man är ute efter Victorias Secrets eller hårvårdsrelaterade produkter. Men de säljer även en hel del annat. Bland annat Kloranes torrschampoo som är bäst helt enkelt. För några veckor sedan gjorde jag en beställning jag Biodermas makeupremover Sensibio Crealine H20. Kommer med en recension inom kort!

Rabattkoder

Deras rabattkodsruta fungerade inte när jag lade in koden. Skrev in koden både i rätt ruta och i fel ruta (ja i alla rutor som fanns i kassan princip). Testade flera gånger fram och tillaka, om och om igen men den registrerades aldrig.

Gåvor

Jag mailade bekkas.se angående strulet med rabattkoden. Kanske var gåvan jag fick en viss kompensation för strulet. Jag vet alltså inte säkert om man får gåvor vid alla köp.  Men en version av Sigmas Blending Brush E25 känns som en riktigt värdefull kompensation för min del. Trevliga överraskningar gillas!

Frakt & Paket

Frakten kostar 39kr inom Sverige. Gratis vid köp över 500kr. Paketet kom efter ca 4-5 dagar och var väl inpackat. Det var en hel massa bubbelplast runt flaskan och korken var noga tejpad. Allt låg i en plastpåse.

sigma
*gwp = gift with purchase/gåva vid köp

Bioderma Shopping Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

7 reaktioner till “Shopping hos Bekkas.se”

 1. Is it real product (Bioderma H2O) from Kebbas? I am thinking buying it too. Is it a nice make-up removal? Thank you.

  1. Hi Qi!

   Yes it is the real version of Bioderma! This is a pic of mine I ordered from bekkas.se –> https://schiebeauty.se/wp-content/uploads/2012/03/bioderma_sensibio_crealine_h2o.jpg
   The label of the packaging says either Crealine or Sensibio — mine says Crealine, but they are still the same product 🙂

   With this remover, you can apply a full makeup directly after using it. You won’t need any other cleanser since it leaves the skin non-oily and dry. I still don’t think it’s that hydrating though, but it’s too early for me to give a full review right now! The voucher-codes didn’t work for me at all 🙁 Try to check out bekkas facebookpage, they might post new codes there–> http://www.facebook.com/pages/bekkasse/137564419632545

   Hope you’ll like it!

   1. Hey Caroline!
    Thank you for explaining for me. I just brought Bioderma Sebium on Bekkas. I looking forward your review.

 2. Jag har tänkt ett tag att beställa från bekkas men är inte säker på att sidan inte lurar en på pengar och man inte får den produkt man beställt då där inte är någon ” trygg handel ” på sidan.
  Jag vill mest försäkra mig om att sidan är säker.

  1. Jag har beställt en gång, denna jag bloggat om och det var inga problem! Funderar på att handla hos dem snart igen så jag litar på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.