Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette

DSC 1342

Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

Sleek Makeup Curacao ( Curaçao uttalas ku-ra-sao) i-Divine Eyeshadow Palette (€9.00) är senaste tillskottet av ögonskuggepalett hos Sleek Makeup. Paletten innehåller 12 exotiska skuggor varav 6 är matta och 6 är skimriga. Tillsammans med det orangea pout polish Bonaire och rouget Aruba ingår de i sommarens Caribbean Collection. Mer om de produkterna strax.

Paletten är riktigt glatt, och det finns en risk att den slipprar ur händerna. Det skulle vara en fullpoängare där, om den hade samma gummerade finish som NARS använder till sina förpackningar. Det finns inget trasigt en smuligt runtom, förutom att den orangea skuggan har fått något grått som jag inte vet vad det är. Det syns tydligt om ni kollar på min closeup. I övrigt ser allt fint ut.

Skuggorna varierar något i kvalité och pigmentering men överlag är detta en helt klart värdig palett. Som alltid har de skimriga skuggorna en bättre pigmentering än de matta. Alla swatches är gjorda utan primer, men alltid direkt efter att jag rengjort min arm. Espresso Martini är fortfarande den sämsta av alla skuggor även med primer på ögonlocket. Den ger mest bara en utsuddad svärta, så visst kan den fungera vid något tillfälle men den känns mest bara svår och jobbig. De matta skuggorna smular inte alls, men de skimriga kan ha en viss tendens till det.

 • Tequila Sunrise: Brändorange, skimmer. Bäst pigmentering. Lätt att jobba med.
 • Martini: Offwhite, skimmer. Något smulig. Ger mycket mer färg än skimmer på ögat vilket jag gillar.
 • Blue Hawaiian: Babyblå, skimmer. Bör användas med primer, annars blir den bara en blekare nyans. En okej pigmentering.
 • Bloody Mary: Klarröd, matt. Svår att få jämn såsom många matta skuggor. Appliceras dock enkelt och den röda nyansen bleknar inte.
 • Screwdriver: Knallgul, matt. Sämst att få pigmenteringen att synas på ögonlocket, men är något lättare att applicera än Espresso Martini.
 • Green Iguana: Aquagrön, skimmer. En besvikelse. Behöver flera drag för att få fram den exakta nyansen, som den har i paletten. Sämst av de skimriga skuggorna. Förvånande nog också sämst av alla 12 skuggor, då det kommer till att plocka upp den med ögonskuggborste.
 • Apres Midori: Äppelgrön, skimmer. Bland de bättre i pigmenteringen. Den gröna nyansen känns snäppet starkare swatchad än vad den ser ut att vara i paletten.
 • Blue Lagoon: Turkosblå, matt. Den bästa av de matta skuggorna.
 • Purple Haze: Starklila, matt. Faller på en andra plats bland de matta skuggorna. Känns och ser något mörkare ut på ögat.
 • Green Martini: Skogsgrön, skimmer. Ett bra val om man vill ha en neutral, grön nyans med lite skimmer. Appliceras enkelt.
 • Singapore Sling: Fuchsiarosa, skimmer. En svårburen färg för min del. Är man ute efter en rosa som syns, så är detta den rätta och har bra pigment.
 • Espresso Martini: Mörk kaffebrun/svart, matt. Sämst pigmentering. Oerhört svår att få jämn på ögat både med och utan primer.

Finns att köpa här: sleekmakeup.com

Se mer!

DSC 1349Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 4356Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 1337Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 1343Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 13421Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 1359Medurs: Tequila Sunrise, Martini, Blue Lagoon, Apres Midori

DSC 1360Medurs: Blue Hawaiian, Bloody Mary, Green Martini, Purple Haze

DSC 1361Medurs: Screwdriver, Green Iguana, Singapore Sling, Espresso Martini

Sleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette CuraçaoSleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

Sleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette CuraçaoSleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

DSC 4317Tequila Sunrise, Martini

DSC 4321Apres Midori, Blue Lagoon

DSC 1588Blue Hawaiian, Bloody Mary

DSC 4339Purple Haze, Green Martini

DSC 4338Screwdriver, Green Iguana

DSC 4348Espresso Martini, Singapore Sling

DSC 1338Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

DSC 4361Ingredienser Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Ögonskuggor Sleek MakeUp Etiketter: , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

5 reaktioner till “Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette”

 1. Svar: Gör så! Jag kan tänka mig att den är fin i rätt nyans. Den verkar bra som bas under läppstift, synd bara att min färg inte var direkt superfin, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.