Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette

Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

Sleek Makeup Curacao ( Curaçao uttalas ku-ra-sao) i-Divine Eyeshadow Palette (€9.00) är senaste tillskottet av ögonskuggepalett hos Sleek Makeup. Paletten innehåller 12 exotiska skuggor varav 6 är matta och 6 är skimriga. Tillsammans med det orangea pout polish Bonaire och rouget Aruba ingår de i sommarens Caribbean Collection. Mer om de produkterna strax.

Paletten är riktigt glatt, och det finns en risk att den slipprar ur händerna. Det skulle vara en fullpoängare där, om den hade samma gummerade finish som NARS använder till sina förpackningar. Det finns inget trasigt en smuligt runtom, förutom att den orangea skuggan har fått något grått som jag inte vet vad det är. Det syns tydligt om ni kollar på min closeup. I övrigt ser allt fint ut.

Skuggorna varierar något i kvalité och pigmentering men överlag är detta en helt klart värdig palett. Som alltid har de skimriga skuggorna en bättre pigmentering än de matta. Alla swatches är gjorda utan primer, men alltid direkt efter att jag rengjort min arm. Espresso Martini är fortfarande den sämsta av alla skuggor även med primer på ögonlocket. Den ger mest bara en utsuddad svärta, så visst kan den fungera vid något tillfälle men den känns mest bara svår och jobbig. De matta skuggorna smular inte alls, men de skimriga kan ha en viss tendens till det.

 • Tequila Sunrise: Brändorange, skimmer. Bäst pigmentering. Lätt att jobba med.
 • Martini: Offwhite, skimmer. Något smulig. Ger mycket mer färg än skimmer på ögat vilket jag gillar.
 • Blue Hawaiian: Babyblå, skimmer. Bör användas med primer, annars blir den bara en blekare nyans. En okej pigmentering.
 • Bloody Mary: Klarröd, matt. Svår att få jämn såsom många matta skuggor. Appliceras dock enkelt och den röda nyansen bleknar inte.
 • Screwdriver: Knallgul, matt. Sämst att få pigmenteringen att synas på ögonlocket, men är något lättare att applicera än Espresso Martini.
 • Green Iguana: Aquagrön, skimmer. En besvikelse. Behöver flera drag för att få fram den exakta nyansen, som den har i paletten. Sämst av de skimriga skuggorna. Förvånande nog också sämst av alla 12 skuggor, då det kommer till att plocka upp den med ögonskuggborste.
 • Apres Midori: Äppelgrön, skimmer. Bland de bättre i pigmenteringen. Den gröna nyansen känns snäppet starkare swatchad än vad den ser ut att vara i paletten.
 • Blue Lagoon: Turkosblå, matt. Den bästa av de matta skuggorna.
 • Purple Haze: Starklila, matt. Faller på en andra plats bland de matta skuggorna. Känns och ser något mörkare ut på ögat.
 • Green Martini: Skogsgrön, skimmer. Ett bra val om man vill ha en neutral, grön nyans med lite skimmer. Appliceras enkelt.
 • Singapore Sling: Fuchsiarosa, skimmer. En svårburen färg för min del. Är man ute efter en rosa som syns, så är detta den rätta och har bra pigment.
 • Espresso Martini: Mörk kaffebrun/svart, matt. Sämst pigmentering. Oerhört svår att få jämn på ögat både med och utan primer.

Finns att köpa här: sleekmakeup.com

Se mer!

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Medurs: Tequila Sunrise, Martini, Blue Lagoon, Apres Midori

Medurs: Blue Hawaiian, Bloody Mary, Green Martini, Purple Haze

Medurs: Screwdriver, Green Iguana, Singapore Sling, Espresso Martini

Sleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette CuraçaoSleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

Sleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette CuraçaoSleek Makeup Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette Curaçao

Tequila Sunrise, Martini

Apres Midori, Blue Lagoon

Blue Hawaiian, Bloody Mary

Purple Haze, Green Martini

Screwdriver, Green Iguana

Espresso Martini, Singapore Sling

Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Ingredienser Sleek Makeup i-Divine Eye Shadow Palette – Curacao

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

6 svar på ”Sleek Makeup Curacao Caribbean Collection i-Divine Eye Shadow Palette”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.