Sneak Peek: Cien Makeup

Cien Makeup Lidl

Cien Makeup by Lidl

Jag testar just nu sminket från Cien, Lidls egna märke! Innan sommaren är officiellt slut – den sista augusti – så ska ni få mina utlåtanden kring sommarkollektionen. Samtliga produkter förutom ögonskuggan och highlightern på bilden, är en limiterad kollektion och säljs en vecka under sommaren 2019 eller så långt lagret räcker. Jag har hunnit prova samtliga produkter, några under en hel dag, andra bara en kort stund. Vid köpet fokuserade på läpprodukterna och hoppade över mascaran, eyelinern och ögonpennorna.

Priserna varierar från 14,90 och uppåt. Den dyraste produkten ovan är highlightern, tror den gick på 39,90 SEK. Hur som, riktiga budgetpriser och kvaliteten är inte fy skam alls i jämförelse med andra i samma prisklass. Mer budget är på ingång, så håll dig kvar här inne för det kommer!

Recenserade och swatchade produkter från CIEN hittar du på denna sidan -> https://www.schiebeauty.se/p/_marke/_cien

Cien makeup summer 2019

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Sneak Peek: Cien Makeup”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.